35 سفره خانه سنتی در مشهد فعالیت دارند که از ظرفیت آنها برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر غفلت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اتحادیه صنف چایخانه داران، سفره خانه های سنتی مشهد گفت:
ابوالفضل دهستانی افزود: برخی از سفره خانه های سنتی در این شهر در سطح ملی و بین المللی شناخته و برند شده اند و ساختار سنتی فضای آنها زبانزد همگان است.
وی گفت: سفره خانه بهترین مکانی است که می توان از طریق آن غذاهای سنتی را به گردشگران و مردم شناساند و جوانان را ترغیب به مصرف این نوع غذاها در مقابل موج فراگیر فست فودها کرد.
دهستانی افزود: مشهد به لحاظ صنایع غذایی و غذاهای سنتی جایگاه ویژه ای در کشور دارد و برخی از غذاهای سنتی این منطقه شهرت ملی و بین المللی دارند لذا می توان از طریق توسعه طبخ غذاهای سنتی در سفره خانه ها گردشگر بیشتری جذب کرد.
وی گفت: یکی از برنامه های سال آتی این اتحادیه گسترش آموزش غذاهای سنتی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی است تا از این طریق بتوان سفره خانه های سنتی را در مشهد گسترش داد.