۲۲۰مرکز تهیه وتولید مواد غذایی خور و بیابانک در ایام نوروز زیر ذره بین کارشناسان بهداشت محیط است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مسوول شبکه بهداشت محیط خور و بیابانک گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف تامین و ارتقای سلامت شهروندان و مسافران نوروزی دو گروه سیار بازرسی بر فعالیت 220مرکز تهیه و تولید مواد غذایی و اماکن عمومی، واحدهای اقامتی و سامانه های آبرسانی نظارت می کنند.
مهدی نبی افزود: این طرح تا 20فروردین سال آینده با مشارکت، بهداشت و درمان، میراث فرهنگی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی و اتاق اصناف ادامه دارد.
خوروبیابانک با 20هزار نفر جمعیت در 420کیلومتری شرق مرکز اصفهان قرار دارد.