مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: در یکسال اخیر 770 هکتار از اراضی ملی به ارزش 77 میلیارد تومان از سودجویان رفع تصرف شده است.
وی افزود: 227 هزار هکتار از این اراضی جنگل، 243 هزار هکتار مرتع و 330 هزار هکتار اراضی بیابانی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خاطرنشان کرد: استان بوشهر بیش از 900 کیلومتر مرز ساحلی دارد، همچنین دارای تنوع اقلیمی خاصی است به گونهای که یک سوم متوسط جهانی بارش و سه برابر متوسط جهانی تبخیر سالانه دارد.
وی افزود: بیش از دو میلیون هکتار مساحت حوزه های آبخیزداری استان است که به 276 حوزه آبخیز تقسیم شده و 22درصد از این میزان در حوزه ساحلی و 78 درصد در حوزه داخلی قرار دارد.
منتظری با بیان اینکه مسئولیت نگهداری از سه عنصر حیاتی،آب و خاک و گیاه بر عهده منابع طبیعی است گفت: به منظور پیشگیری از بیابانزایی تاکنون 31 هزار هکتار از اراضی استان تثبیت شده است.
وی ساخت هلالیهای آبگیر با هدف تقویت مراتع، جنگلکاری، بذرکاری و بذرپاشی، ایجاد سازههای آبخیزداری با هدف کنترل فرسایش و رسوب خاک و مهار سیلاب با هدف تقویت و تغذیه سفرههای آب زیرزمینی و تقویت پوشش گیاهی را از اقدامات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر عنوان کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیان کرد: اکنون یک میلیون و 163 هزار و 731 واحد دامی از مراتع استان بهره میبرند که میزان برداشت علوفه خشک قابل برداشت از این مراتع 88 هزارو 49 تن در سالهای پربارش است.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات ارزشمند ما رفع تصرف اراضی ملی است که در همین راستا در یک سال گذشته 770 هکتار از اراضی ملی به ارزش 77 میلیارد تومان از سودجویان رفع تصرف شده است.
منتظری با اشاره به واگذاری زمین به مردم در راستای اجرای طرحهای مختلف خاطرنشان کرد: در یکسال اخیر دوهزار و 901 هکتار زمین برای اجرای طرحهای کشاورزی و 557 هکتار زمین برای اجرای طرحهای دیگر واگذار شده است.
وی همچنین گفت: امسال تاکنون 584 میلیارد ریال از اعتبارات ملی برای اجرای طرحهای منابع طبیعی اختصاص یافته که برای اجرای 153طرح هزینه شده است.