طرح ویژه نوروزی کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای دامی استان مرکزی آغاز شد.
شانقی گفت: 2 هزار و 200 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی توسط 59 تیم ثابت و سیار متشکل از بازرسان بهداشتی دامپزشکی در قالب این طرح مورد بازرسی قرار میگیرند.
وی اضافه کرد: عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی و طیور در حاشیه خیابان و به صورت دوره گردی ممنوع است و مردم باید از خرید این گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کرده و این مواد غذایی را به صورت بستهبندی بهداشتی که دارای مشخصههای کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و شرایط نگهداری مناسب تهیه کنند.
شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با شماره تلفن های 1512 تماس حاصل کنند.
استان مرکزی با 12 شهرستان، و یک هزار و 539 روستا، دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.