ششمين اجلاسيه مجلس خبرگان رهبري سه شنبه و چهارشنبه هفته آينده 21 و 22 اسفند برگزار مي شود .
وي با بيان اين که همراهي و همگامي مردم سرمايه اصلي نظام اسلامي است گفت: با هدف بررسي مشکلات اقتصادي، در اجلاسيه قبل نيز سران قواي سه گانه به مجلس دعوت شدند و با ارائه گزارش هایی از رئيس قوه قضاييه و رئيس مجلس شوراي اسلامي برای برون رفت از اين شرايط بررسي شد .
آيت ا... خاتمي با بيان اين که در مورد مسئولان نبايد قضاوتي غير منصفانه داشت افزود: برخي مسئولان تمام دغدغه شان حل مشکلات مملکت است اما مردم انتظار مديريت جهادي و تلاش بيشتر براي حل مشکلات را دارند .
وي بررسي قانون انتخابات مجلس خبرگان را يکي از برنامه هاي اجلاسيه ششم دانست و گفت: انتخابات ميان دوره اي مجلس خبرگان به منظور ترميم اعضا در اسفند سال آينده و همزمان با انتخابات مجلس شوراي اسلامي در استان هاي قم، تهران، خراسان رضوي خراسان شمالي و فارس برگزار مي شود .
سخنگوي هيات رئيسه مجلس خبرگان در پاسخ به سوالي مبني بر موضع اين مجلس در خصوص تصويب اف اي تي اف يا گروه ويژه اقدام مالي گفت: همه اعضا مجلس خبرگان رهبري به دنبال عزت ايران اسلامي هستند و اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز بايد به خاطر داشته باشند که نظام اسلامي همواره در معرض تهديد قرار داشته و ما به تمسک به آيات نوراني قرآن در برابر زياده خواهي دشمنان ايستادگي کرده ایم .
وي حراست و پاسداري از ولايت فقيه و ترويج اين انديشه ، اف اي تي اف ، مشکلات حجاب ، جمعيت و خانواده، دلايل افت ارزش پول ملي و راههاي برون رفت از مشکلات اقتصادي را از مهمترين موضوعات مورد بررسي در کميسيون سياسي ، فرهنگي ، اجتماعي و هيات انديشه ورز مجلس خبرگان رهبري اعلام کرد .
آيت ا... خاتمي همچنين به بيانيه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: در ششمين اجلاسيه خبرگان اعضا در 16 نطق جداگانه در راستاي اين بيانيه سخنراني خواهند کرد