دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: یکی از راههای مسدود کردن فساد، نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر است که مقدمه آن شفافیت است
محبی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر وظیفه اش جاانداختن این امر ارزشمند در میان مسئولان و مردم است. ما هر امر به معروف و نهی از منکری که باشد با جان و دل میپذیریم و از سایر مسئولان جوان دعوت میکنیم که به پویش امر به معروف و نهی از منکر ما بپیوندند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: ما در این ستاد سازوکاری قرار دادیم که مردم امر به معروف خودشان را از طریق سامانه و یا این پویش انجام دهند.
محبی گفت:ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر دو معاونت اصلی داشتیم، اما امروز آن را به معاونت محتوایی تبدیل کردیم و میخواهیم که مردم درباره حاکمیت خودشان دارای حساسیت مثبت باشند، زیرا اگر نباشند جامعه مانند مرداب میشود.
وی افزود: یا باید امر به معروف را بپذیریم یا باید قبول کنید که اشرار بر شما حکومت میکنند، زیرا اگر مسئولان فاسد باشند، جامعه فاسد میشود.
محبی گفت:وظیفه مسئولان این است که جلوی لکنت مردم و خودشان را بگیرند.
مردم، نهضت عملی امر به معروف و نهی از منکر مسئولان را آغاز میکنند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه انتقاد به معنای تضعیف نظام نیست، گفت: به یک نهضت عملی برای امر به معروف و نهی از منکر کردن مسئولان نیاز داریم که با همکاری ستاد امر به معروف در تدارک آن هستیم.
همچنین، حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی در نشست دبیران ستاد امر به معروف دستگاههای اجرایی کشور اظهار داشت: ترسیم خوبیها و دعوت به آنها و ترسیم بدیها و جلوگیری از آنها از ماهیتهای اصلی سازمان تبلیغات اسلامی است و امام راحل (ره) در پیام خود برای تأسیس این سازمان به این موضوع تصریح کردهاند. از این جهت، سازمان تبلیغات بیش از همه دستگاهها موظف است امر به معروف و نهی از منکر را جدی بگیرد.
وی با بیان اینکه لازم است سازمان تبلیغات و ستاد امر به معروف بیشترین همکاری را با یکدیگر داشته باشند، گفت: امر به معروف و نهی از منکر مرتبه و درجه اهمیت مختلف دارد. منظور این نیست که از بعضی مسائل دین غافل شویم، بلکه باید اهم و مهم را رعایت کنیم. رهبر معظم انقلاب میفرمایند که بالاترین مرتبه معروف، حفظ انقلاب و نظام و بالاترین نهی، نهی از تضعیف نظام است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: امر به معروف مسئولان نظام موجب تقویت نظام است و نقد به معنای تضعیف نیست. امر به معروف و نهی از منکر را موجب تقویت مواصلات اجتماعی و مراقبت عمومی میدانیم.
حجتالاسلاموالمسلمین قمی تأکید کرد: امر به معروف، شفقت و رحمت محض است. باید نهضت عملی را راه بیندازیم و امر به معروف و نهی از منکر مسئولان را آغاز کنیم که با همکاری ستاد امر به معروف در حال تدارک این موضوع هستیم. مسئولان نیز باید از این موضوع استقبال کنند.
وی افزود: گاهی پذیرش، همان تثبیت و تکریم این فریضه است. برای ایجاد تحول در امر به معروف، به خیزش عمومی و دستهجمعی نیاز داریم.
قمی با اشاره به ضرورت نگاه نهادی در حوزه امر به معروف اظهار داشت: آقای صدیقی مسئولان خوبی را در دوره جدید برای ستاد انتخاب کردند و این نشاندهنده آن است که انتخابهای شایسته و به حقی برای این جایگاه بودهاند. باید ایدهپردازی برای اجتماعیتر شدن و فراگیری امر به معروف انجام شود که همکارانمان در ستاد این کار را آغاز کردهاند. البته ایدهپردازی هم باید به شکل اجتماعی و مردمی انجام شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: کار امر به معروف مردمی است، اما منافاتی با برنامهریزی ندارد. به همه مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر میگویم از سازمان تبلیغات استفاده کنید به ما تذکر قاطع بدهید تا بتوانیم همگی در کنار هم به فرهنگسازی و جریانسازی اجتماعی امر به معروف کمک کنیم.