معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی:
۲۷ محصول کشاورزی به صورت مداوم پایش میشود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۲۷ محصول کشاورزی به طور مداوم از میادین عرضه میوه و تره بار نمونه برداری شده و در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو آزمایش میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر قباد محمدی در جلسه "بررسی زمینههای افزایش همکاری معاونت غذا و دارو و
جهاد کشاورزی" گفت: پایش محصولات کشاورزی یکی از وظایف این معاونت است و به صورت مداوم از ۲۷ محصول کشاورزی استان برای تعیین باقی مانده سموم و آفات کشاورزی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی نمونه برداری شده و در آزمایشگاه رفرانس کنترل غذا و دارو این معاونت مورد بررسی و آزمایش قرار میگیرد.
وی یکی دیگر از وظایف این معاونت را کنترل مواد اولیه از نظر کیفیت و سلامت قبل از ورود به کارخانجات مواد خوراکی و آشامیدنی دانست و اظهار داشت: هیچ مواد اولیهای نمیتواند وارد کارخانه تولید مواد خوراکی شود مگر اینکه سلامت آن توسط غذا و دارو تایید شده باشد.
معاون غذا و دارو خاطرنشان کرد: صنعت گوشت و محصولات دامی نیز باتوجه به اهمیت و گستره عرضه و مصرف آن، باید به درستی پایش شده و مورد نظارت و ارزیابی دقیق قرار گیرد.
دکتر محمدی افزود: باید شیوه نامهای مشخص تهیه و اجرا شود و شرح وظایف هر سازمان و ارگان در خصوص نظارت بر صنعت گوشت و محصولات دامی دقیقاًمشخص شود.
سند نظارتی آرد و نان در دست تنظیم استدکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو نیز در ادامه افزود: مشکلات متعددی در حوزه آرد و نان وجود دارد که زمینههای بسیار مهمی را برای همکاری بین معاونت غذا دارو و اداره کل جهاد کشاورزی استان فراهم میآورد.
وی به برگزاری کارگروه سلامت آرد و نان استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در جلسه کارگروه سلامت آرد و نان در استان مقرر شده است سندی با همکاری ارگانهای ذی ربط تهیه و تنظیم گردد که تمامی معضلات حوزه آرد و نان و نحوه پیگیری و بهبود کیفیت آن در این سند تدوین شود.