طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این طرح 44گروه ثابت و سیار نظارتی به صورت روزانه از ساعت 8تا20 در دو شیفت کاری بر نحوه ی تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان نظارت می کنند.
وحید رضا خامسی افزود: این بازرسان تا 17فروردین سال آینده بر فعالیت 50واحد کشتار دام و طیور، 60واحد قطعه بندی و بسته بندی فرآورده های خام دامی، 15سردخانه و شش هزار و 600واحد عرضه مواد غذایی فعالیت می کنند.
وی گفت: شهروندان به عنوان بازرسان افتخاری این اداره می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس 1512 اطلاع رسانی کنند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اصفهان افزود:در طرح نوروز97 بیش از 34تن فرآورده خام دامی فاسد و غیر بهداشتی کشف و ضبط شده بود.