نخستین جشنواره گردشگری غذای کاشان با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ دبیر این جشنواره گفت: در این جشنواره گردشگری با عنوان غذای سفره کاشی بیش از ۵۰شرکتکننده از حوزه منطقه فرهنگی کاشان با پختن غذاهای سنتی و سالم مهارت خود را در آشپزی به نمایش گذاشتند.
الهه اژدری افزود: شناسایی خانمهای کاشانی برتر و صاحبسبک و کدبانو و خوش سلیقه در طبخ غذاهای ویژه این منطقه همچنین ایجاد بستر معرفی آنها به اقامتگاههای بوم گردی و هتلهای سنتی از جمله اهداف این جشنواره گردشگری بود.