نخستین استارتاپ ویکند (رویداد آموزشی تجربی) ورزشی ایران با حضور فارغ التحصیلان و محققان ورزشی به میزبانی دانشگاه شمال آمل پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، محمدرضا اسماعیل زاده طلوعی معاون پژوهشی دانشگاه شمال آمل با اشاره به برگزاری این همایش از چهارشنبه تا جمعه (8 تا 10 اسفند امسال) گفت: در این دوره سه روز حدود 90 شرکت کننده در قالب 10 تیم در یک فضای مشترک قرار گرفته و با کمک مربیان ماهر که از میان کارآفرینان موفق انتخاب می شوند، ایدهها را به کسب و کار تبدیل می کنند.
مدیراجرایی نخستین استارتاپ ویکند ورزشی ایراندر آمل گفت: ایده پردازی، خلاقیت، نوآوری و ابتکار در حوزه تجهیزات و امکانات ورزشی، آزمایشگاهی علوم ورزشی، توانبخشی ورزشی، بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزشی، نرم افزارهای ورزشی، تغذیه ورزشی، گردشگری ورزشی، محیط زیست و ورزش، رسانه و ورزش و حوزه کسب و کارهای ورزشی از موضوع های این دوره بوده است.
عادله عظیمی دلارستاقی، هدف از برگزاری این دوره را ترویج فضای ایده پردازی، خلاقیت، نوآوری و ابتکار در حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی، بهره مندی از ظرفیت های فکری افراد برای غلبه کردن بر مشکلات موجود در حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی، شناسایی ایده ها و ایده پردازان برتر، معرفی بهترین فرصت های سرمایه گذاری، تجاری سازی ایده های برتر با اتکا بر قابلیت های افراد خلاق برای تحقق اقتصاد مقاومتی، دستیابی به توسعه پایدار و توسعه کارآفرینی همراه با اشتغال زایی پایدار برای افراد تحصیلکرده در حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی برشمرد.
رییس بنیاد ملی نخبگان مازندران هم در این همایش، استارتاپ ویکندها را فرصتی مناسب برای توسعه کارآفرینی همراه با اشتغالزایی پایدار برای افراد تحصیلکرده دانست و افزود: با وجود سابقه کم آن، به سرعت درحال پیدا کردن جایگاه خود درمیان همه گروه ها به ویژه نسل جوان است.
محسن جهانشاهی با بیان اینکه مازندران در این بخش نیز از استانهای پیش رو درکشور بوده و با توجه به درصد بالای نخبه پروری در استان بعد از تهران رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است، از حمایت کامل بنیاد ملی نخبگان مازندران از صاحبان ایده های برتر که توسط گروه های داوری ارزیابی و فرصت سرمایه گذاری دارند خبر داد و گفت: دولت و این بنیاد تسهیلات ویژه ای در اختیار ایده پردازان برتر با مهلت چند ساله (از زمان دریافت تسهیلات برای پرداخت آن) و نیز دفاتر اداری قرار می دهد.
رییس بنیاد ملی نخبگان مازندران افزود: در پایان برنامه، گروه ها طرح های خود را به هیئت داوران که از میان جامعه سرمایهگذار، استادان دانشگاهی و کارآفرینان هستند ارائه کرده و در مجموع 3 کارآفرین موفق توسط مربیان ماهر انتخاب و به شرکت های کسب و کار برای سرمایه گذار معرفی شدند.
استارتاپ ویکند به عنوان یک رویداد آموزشی ، تجربی در سراسر دنیا به مدت 3 روز برگزار شده و شرکت کنندگان در این برنامه پرانگیزه شامل برنامه نویسان، کارآفرینان و استارتاپ، بازاریابها در کنار یکدیگر 54 ساعت ایده هایشان را مطرح کرده، گروه تشکیل و هر گروه ایدهای را اجرا می کند.
این برنامه جهانی تا بحال در بیش از هزار شهر دنیا ( 135 کشور ) برگزار و شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورده است.
در استارتاپ ویکند ایدههای زیادی مطرح میشوند، اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد فقط سه چیز است: اجرا، اجرا و فقط اجرا.