معاون پارلمانی رئیس جمهور: در صورت تصویب نهایی قانون جدید انتخابات، انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی بر مبنای آن برگزار میشود
وی با اشاره به تغییرات پیش بینی شده در اصلاحیه قانون جدید انتخابات گفت: افزایش مدت بررسی صلاحیت ها، توجه بیشتر به احزاب، اعطای امتیازاتی به بانوان و مشخص شدن مرز میان اجرا و نظارت از مهمترین تغییرات در نظرگرفته شده در اصلاحیه قانون انتخابات است.
امیری افزود: در قانون جدید وحدت رویه در برگزاری انتخابات مختلف پیش بینی شده و با نوآوریهای در نظر گرفته شده زمینه برای حفظ حقوق نامزدهای محترم و رفع مشکلات قانون گذشته فراهم شده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: با توجه به گلایههایی که در دوران گذشته انتخابات از سوی نامزدها مطرح و مشکلات قانونی که عمدتا موجب ایجاد انشقاق در جامعه میشد، با اصلاحات در نظر گرفته شده این آسیبها مرتفع خواهد شد.
وی با اشاره به حاشیههای به وجود آمده در فضای سیاسی و اظهارات برخی نمایندگان مجلس بعد از اعلام استعفای وزیرامور خارجه گفت: آقای دکتر ظریف انسانی مومن، دیپلماتی توانا و صد درصد مورد اعتماد رئیس جمهورهستند و همگان شاهد بودند که در جریان مذاکرات برجام، مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده با مسئولیت آقای ظریف با چه الفاظی درباره ایشان اظهار نظر فرمودند.
امیری افزود: آقای ظریف سرمایه ملی کشوراست و در عرصه دفاع از منافع ملی در عرصه دیپلماسی کشورگامهای بلندی برداشته اند دولت و نظام تمایل دارند همچنان از خدمات اقای ظریف بهرهمند باشد و افراد در اظهارات خود باید دقت کنند زمینه ساز خوشحالی سران رژیم صهیونیستی و امریکا فراهم نشود.
وی گفت: سوال، اظهار نظر و استیضاح حق نمایندگان مجلس است و دولت به موجب قانون اساسی این حق را محترم میشمارد، اما به هر حال اظهار نظر یک نماینده در مجلس برآیند نظرات کل مجلس نیست.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: دولت از تعامل با نمایندگان محترم مجلس در حوزههای نظارتی و طرح لوایح رضایت دارد و در صورت بروز ابهام هم وزرا در مجلس حضور مییابند و پاسخگوی سوالات نمایندگان محترم هستند.