30 درصد پست های مدیریتی دستگاه های اجرایی به بانوان اختصاص می یابد.
اکرمی افزود: مشاوران امور بانوان نمایندگان بانوان دستگاه ها بوده و با انجام برنامه ریزی های دقیق و پیاده سازی این برنامه ریزی ها باید زمینه افزایش رفاه، شادی و رفع مشکلات جامعه هدف در دستگاه ها را در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: تمامی کشورها و جوامع بشری با مشکلات و کمبودهایی مواجه هستند که تنها بزرگ کردن این مشکلات، نا امیدی و یاس در جامعه را به همراه دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: اکنون بیش از 65 درصد دانشجویان ورودی به دانشگاه های کشور را بانوان تشکیل می دهد و با اختصاص پست های مدیریتی به زنان جامعه می توان از توان این افراد در دستگاه ها استفاده کرد.
اکرمی افزود: شناسایی زنان توانمند برای حضور در پست های مدیرتی و حضور این افراد در سرنوشت جامعه یکی از مهمترین وظایف مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاه های اجرایی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با یاد آوری سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) یک الگو کامل و جامع برای تمامی مردان و زنان جامعه امروز و طول تاریخ بوده و انسان هایی موفق هستند که از زندگی این حضرت الگو برداری کنند.