وزیر علوم ، تحقیقات و قن آوری گفت : 190 مرکز رشد در دانشگاه های کشور فعال هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، دکتر منصور غلامی در جمع اصحاب رسانه در دزفول افزود : محصولات این پارک ها در داخل و خارج کشور به فروش می رسند و دستاوردهای فناورانه زیادی بدون فروش ارزی مناسب در سال جاری عرضه شده است.
وی ادامه داد :دانشگاه جامعه محور به مسایل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور می پردازد و به رفع مشکلات به یاری دستگاه های اجرایی می شتابد و که خوشه های های علمی در سطح دانشگاه ها و پژوهشکده های کشور شکل گرفته اند و به صورت تخصصی به تحلیل و بررسی مشکلات اجتماع که رفع مسایل اجتماعی را یکی از اولویت های سال های اخیر وزارت علوم است ، می پردازد.
وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری از حضوری 38 درصدی استادان زن در دانشگاه های کشور خبر داد و اظهارداشت : حدود 50 درصد دانشجویان کشور را بانوان تشکیل می دهند ولی سهم اساتید زن 38 درصد است.
غلامی همچنین از متوقف شدن فعالیت دانشگاه های علمی کاربردی وابسته به دولت خبر داد و گفت : طبق این آئین نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی به بخش خصوصی سپرده می شود.
وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره جندی شاپور تاکید کرد : دانشگاه جندی شاپور دزفول باید برای اتصال افکار مردم به جندی شاپور باستان برنامه ریزی داشته باشد و این قدمت را در افکار عمومی نهادینه کند و در طراحی بر ورودی ساختمان وزارت علوم جمله ما وارث دانشگاه جندی شاپور هستیم حک خواهد شد.
گشایش دومین کنگره بین المللی جندی شاپور در دزفول
وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری گفت : جندیشاپور یکی از نشانههای مهم و بارز این مساله است که ایرانیان در زمانهای بسیار دور در کنار محل زندگی خود و شهرهای خود، مراکز علمی داشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در گشایش دومین کنگره بین المللی جندی شاپور که امروز با حضور جمعی از مسئولان کشوری ، استانی و استادان و صاحب نظرانی از ایران و خارج از کشور زبرگزار شد ، ادامه داد : توجه دین اسلام و رهبران اسلامی به علم موجب شد که در اوایل ورود اسلام به ایران و قرنهای بعد از آن، شکوفایی علمی در ایران داشته باشیم.
وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری با بیان اینکه هر کار علمی که در کشورمان انجام می شود برای صلاح بشر است ، تاکید کرد : دشمنان بدانند که با تحریم و فشار نمی توانند ملت اصیل ، فرهنگی و فرهنگ دوست ایران را به زانو در بیاورند و آنان شکست می خورند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اعلام نهادهای بینالمللی، کشور ما در 40 سال گذشته در حوزه علم و فناوری توانسته است جایگاه شایستهای بین کشورها به دست بیاورد اظهار داشت : کسب رتبه پانزدهم یا شانزدهم در تولیدات علمی بین کشورهای دنیا نشان میدهد دانشمندان ما برغم محدودیتها، خود را شایسته دانایی میدانند و این دستاوردها موجب فخر و مباهات ما است.
در مراسم گشایش این کنگره برخی مسئولان کشوری ، استانی و استادان و صاحب نظرانی از خارج و داخل کشور حضور دارند.
همچنین در این مراسم ضمن رونمایی از چند جلد کتاب در موضوع جندی شاپور ، مرکز پژوهشی جندی شاپور به بهره برداری رسید .
دومین کنگره بین المللی جندی شاپور هفتم و هشتم اسفندماه به میزبانی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار می شود.
در آبان ماه 1396 با ثبت سند هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه جندی شاپور در فهرست بزرگداشت جهانی یونسکو در پاریس فرانسه ، دانشگاه جندی شاپور رسما به عنوان نخستین دانشگاه و مرکز علمی جهان معرفی شد.
شهر باستانی جندی شاپور با 800 هکتار وسعت در 12 کیلومتری شهر دزفول و در مجاورت روستای اسلام آباد واقع است.
نخستین دانشگاه جهان به دستور شاپور اول ساسانی حدود 1800 سال پیش در این شهر که اکنون بقایایی از آن بر جا مانده است تاسیس شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت : منصور غلامی ضمن شرکت در این کنگره ، در دومین کنگره بین المللی جندی شاپور سخنرانی می کند.
علیرضا عصاری افزود : همچنین با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری مرکز مرکز پژوهشی جندی شاپور به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد : آغاز ساخت آزمایشگاه مرکزی و محوطه سازی دانشگاه صنعتی جندی شاپور از دیگر برنامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دزفول است.
وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری دیشب وارد استان خوزستان شد.
دومین کنگره بین المللی جندی شاپور از امروز تا فردا در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار می شود.