املاک متروکه ساوه برای زیبایی شهری و ارتقای ایمنی تخریب می شوند.
حکیمی با اشاره به اینکه متأسفانه در بهترین نقاط سطح و به ویژه در هسته مرکزی شهر ساوه از این بناها بهوفور دیده میشود، افزود: بسیاری از این مکانها به علت فرسایش بالا غیرقابل سکونت بوده و در باقیمانده آن نیز بیشتر مهاجرین و افغانی با شغلهای جمعآوری ضایعات و یا کارگری مشغول به فعالیت هستند.
وی بیان کرد: اینگونه سازهها غیر ایمن بوده و ممکن است که با وقوع بارندگی، رانش زمین یا وقوع زلزله تخریب شده و خسارات جانی به بار آورد و از طرفی نیز وجود اینگونه مکانها باعث عقبافتادگی رشد و جلوگیری از برخورداری از خدمات شهری را به همراه خواهد داشت.
مسئول ستاد اجرائی شهر ساوهبا گلایه از برخی مالکین گفت : متأسفانه بعضی از مالکین این محلهها در قبال عقبنشینی و آزادسازی معابر طبق طرح جامه شهر خواستار امتیازهای بسیار بالاتر از قانون هستند و این در حالی است که با این کار رونق بسیار زیادی در این مکانها ایجاد شده و استفاده آن را صاحبان آن املاک خواهند برد و کسی غیر از خود آنها از معابر باز استفاده نخواهد کرد.
نوسازی بافت فرسوده و ایجاد یک شهر مستحکم با سیمای شهری مناسب، دغدغه اصلی دولت و مدیران شهری است و با مشارکت بخش خصوصی می توان این بافت را در بازه زمانی سریعتری بازسازی کرد.