مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد: تاکنون 150 تن گوشت بوقلمون در واحد پرورشی این شهرستان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سید حسین اسلامی با اعلام این خبر گفت: بوقلمون دارای 65 درصد گوشت سفید و 35 درصد گوشت قرمز بوده و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن از ماهی و میگو بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه برای ترویج و توسعه پرورش بوقلمون، یک کارگاه آموزشی سه روزه در این مدیریت تشکیل شده است افزود: ساخت مزرعه، امنیت زیستی و ضد عفونی سالن، شرایط جوجه ریزی، کنترل آب، آبخوری و دانخوری، واکسیناسیون، نوک چینی جوجه بوقلمون، کنترل روشنایی سالن، تغذیه و مدیریت دان و بیماریها از برنامه های این دوره آموزشی بود.
اسلامی به علاقمندان پرورش بوقلمون توصیه کرد: در کلاس های آموزشی شرکت فعال داشته و با هماهنگی کارشناسان ترویج این مدیریت، از تجارب پرورش دهندگان بوقلمون در شهرستان آمل بهره مند شوند.