به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اسپوتنیک، محققان چینی اعلام کردند مصرف برخی مواد غذایی می تواند خطر پیشرفت سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش دهد.
شیر، پیاز و تره فرنگی غذاهایی هستند که می توانند خطر پیشرفت سرطان روده بزرگ را کاهش دهند. آنها نتایج تحقیقات خود را در مجله انکولوژی بالینی آسیا-اقیانوس آرام منتشر کردند.
این محققان دادههای مشاهده شده روی 833 بیمار مبتلا به سرطان کولون و 833 فرد سالم را با تقسیم کردن آنها به گروه های مختلف بر اساس جنسیت، سن و محل سکونت مقایسه کردند.
از شرکت کنندگان در این تحقیق به صورت دوره ای در مورد آنچه که می خورند و فراوانی غذاهای آنها سؤال می شد.
بدین ترتیب، محققان چینی دریافتند که امکان پیشرفت سرطان در افراد بزرگسال که پیاز زیادی مصرف کردند در مقایسه با آنهایی که شیر یا پیاز را به غذای خود اضافه نکردند، 79 درصد کمتر است.
ژی لی عضو این تیم تحقیق اعلام کرد: «نتایج این مطالعه نشان داد چگونه می شود سرطان کولون را با تغییر در شیوه زندگی درمان کرد و شایسته است که کارهای بیشتری در این زمینه صورت گیرد.»