رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره): ایجاد ۴۰۰ هزار فرصت شغلی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه تولید محور بودن نیاز به الویت بندی دارد به همین دلیل در ستاد اجرایی کمک به تولید در کشور متمرکز شده است، مهمترین نتایج این تلاش ها و تمرکز ها را ایجاد ۴۰۰ هزار فرصت شغلی دانست که طی هشت ماه اخیر ۴۱ هزار شغل در کشور ایجاد شده است.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به تمرکز دشمن بر حوزه تولید دارو و غذا گفت: ایجاد شهرک دارویی توسط ستاد برای جلوگیری از خروج ارز و رفع نیاز داخلی در دستور کار قرار دارد.
مخبر افزود: در چشم انداز فعالیتی ستاد، توسعه کشت گلخانه ای حداقل ۱۰۰ هکتار در نظر گرفته شده است و به دنبال ثروتمند کردن مردم و کشور در سایه تولید است، ستاد اجرایی بدنبال کاراقتصادی صرف نیست بلکه در جهت محرومیت زدایی منطبق با اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال با ثروتمند کردن مردم و کشور است .
وی اضافه کرد: ۳۷۰ سهام شرکت های مختلف کشور از سوی ستاد در چند سال اخیر به مردم واگذار شد، ستاد خود را مجموعه تولید بنگاه و واگذاری آن به مردم می داند و سیاست ما توانمند کردن مردم است.
استاندار مرکزی نیز در این مراسم گفت: از مجموع رقم صادرات غیر نفتی که سالانه بالغ بر یک میلیارد دلار در استان است، سهم بخش کشاورزی از این میزان کمتر از ۱۰ درصد است که نیاز به بهبود صادارت کشاورزی احساس می شود.
آقازاده افزود: سهم کشاورزی استان مرکزی نباید کمتر از ۱۰ درصد میزان صادرات غیر نفتی باشد بلکه باید حداقل برابر باشد و امید است با توسعه کشت گلخانهای و مجموعههای این چنینی به این شاخص دست یابیم. این ظرفیت بزرگ کشاورزی و توسعه کشت گلخانهای به همت این ستاد میتواند بخشی از این خلا را پر کند.
وی با بیان اینکه امروز شاهد تحقق بخشی از سیاستهای اقتصاد مقاومتی با اجرای طرح گلخانهای در شهرستان زرندیه هستیم، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام راحل از ارگانها و نهادهایی است که توانسته سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به خوبی اجرا کرده و عینیت بخشد. اقتصاد مقاومتی در واقع اقدامی بر ضد تحریمهاست و فعالیت این مجموعه الگویی برای فعالیت سرمایهگذاران و فعالان حوزه اقتصادی کشور است.
ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سال 1368 و به دستور رهبر کبیر انقلاب تشکیل و در دو بخش اصلی امور خیریه و اقتصادی فعالیت مینماید.