استان مرکزی با تولید سالانه 55 هزار تن گوشت قرمز در رتبه سوم کشور قرار گرفته است.
قلی پور افزود: در 11 ماهه ی امسال بیش از 329 هزار تن شیر در استان مرکزی تولید شده و دام های استان مرکزی با رکورد شیردهی 37 کیلو برای هر راس دام اصلاح نژاد شده در کشور پیشتازند.
وی در ادامه از تولید 50 هزار تنی گوشت قرمز در 11 ماهه ی امسال گفت و افزود : پیش بینی می شود تا پایان سال این میزان به 55 هزار تن برسد.
50 درصد گوشت قرمز تولیدی استان مرکزی مازاد بر مصرف است و به استان دیگر ارسال می شود.
دامداران شهرستان خنداب استان مرکزی چند سالی است توانسته اند با طرح های اصلاح نژادی و بهبود تولیدات دامی، رونق و اشتغالزایی را برای دامدارای خود به ارمغان آورند.
حاج علی بیگی فرماندار خنداب در این رابطه گفت: 90 هزار راس دام سبک و 11 هزار راس دام سنگین در دامداری های این شهرستان پرورش داده می شود.
840 هزار تن گوشت قرمز طی سال گذشته در کشور تولید شده است.