به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از شبکه تلویزیونی رویترز، محققان و پزشکان دانشگاه هایدلبرگ آلمان تلاش می کنند تا با روش های جدید سرطان سینه را سریع تر تشخیص و در نتیجه معالجه کنند.
پروفسور کریستُف ساهن (CHRISTOF SOHN) پژوهشگر و مدیر تحقیقات تیم پزشکی، روز پنجشنبه 2 اسفند در یک کنفرانس خبری در شهر دوسلدورف آلمان گفت که هیچ آزمایشی برای اینکه بفهمیم فرد سالم و یا بیمار است وجود ندارد، اما روش این محققان که آن را «بافت برداری مایع» نامیده اند، آنها را قادر می سازد تا به نشانه های بیماری سرطان سینه پی ببرند.
پروفسور ساهن گفت: «چیزی به عنوان سیاه یا سفید و آزمایش سلامتی یا بیماری وجود ندارد؛ این بدین معنا است که ما همیشه با عدم قطعیت روبرو خواهیم بود. ... اما در حال حاضر یک آزمایش خون داریم که ما را قادر می سازد تا بفهمیم نشانه بیماری و یا سلامتی وجود دارد یا خیر. به عقیده من این مسئله بسیار مثبت است.»
وی در تشریح تلاش ها برای درمان سرطان سینه افزود: «ما به دنبال مسابقه در تصویر برداری نیستیم. این نکته مهمی است و معمولاً از ما پرسیده می شود که نظرمان درباره ماموگرافی چیست. میزان تشخیص مشابه است، اما این مسئله نیست. نهایتاً باید گفت که این دو روش متفاوت هستند و نباید با هم مقایسه شوند. ماموگرافی، سونوگرافی و اسکن ام آر آی تومور را نشان می دهند. به عبارتی دیگر، توده سلول ها در بافت در فرایند تکنیک توموگرافی (tomographic) مشخص می شوند.»