در مراسمی با حضور استاندار البرز و خیّرین در ماهدشت، کلنگ ساخت مجتمع آموزشی حضرت زهرا(س) را به زمین زده و از مجموعه فرهنگی تربیتی محمد امین بهره برداری شد.
شهبازی افزود: استان البرز رنگین کمانی از اقوام ایرانی است و به دلیل مهاجرپذیری کمیت و کیفیت آموزش و پرورش بسیار مهم است و با توجه به توفیقات جدید در آموزش و پرورش برنامه هوشمندسازی مدارس و تجهیزات مناسب آموزشی را سرعت بخشیده است.
پروفسور سرافراز خیّر مدرسه ساز که با بازدید جهت تعمیرات مدرسه شهدای ماهدشت و وضعیت نامناسب آن به جای تعمیرات ایده ساخت این مجموعه را به مرحله اجرا در آورده است گفت: در این زمین دوازده هزار و سیصد و نود و سه و نیم متری قرار است بیش از پنجاه کلاس در مقاطع پیش دبستانی(چهارده کلاس)، دبستان(چهارده کلاس)،متوسطه اول و دوم(بیست وهشت کلاس) که تمامی کلاسها به صورت مجزا دارای یک آزمایشگاه،مطبخ و کتابخانه خواهند بود.
وی در ادامه اضافه کرد: احداث فضای ورزشی در رشته های فوتبال، والیبال و بسکتبال نیز، ارایه خدمات درمانی و احداث یک درمانگاه مدرن نیز در دستور کار قرار گرفته است.
دلاوری مدیرکل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز با اشاره به ورود سالانه بیش از دوازده هزار دانش آموز جدید برای تحصیل در استان گفت: با توجه به رشد جمعیت دانش آموزی و نیاز مدارس جهت تعمیر و مرمت و بازسازی و توسعه تجهیزات، سالانه بیش از چهارصد الی پانصد کلاس باید در استان ساخته شود تا به استاندارد لازم برسیم و کمک این خیّران می تواند به افزایش سرانه آموزشی در استان کمک کند.
پروژه دوم بهره برداری از مجتمع فرهنگی- تربیتی محمد امین بود که بعد از گذشت دوازده سال به بهره برداری رسید.
حیدرپور رئیس شورای اسلامی شهر ماهدشت با اشاره به ساخت این مجموعه شش کلاسه در سال هشتاد و پنج گفت: برای ساخت این مجموعه در سال هشتاد و سه با مصوبه شورا زمینی به مساحت یک هزار و شصت و هشت مترمربع تخصیص داده شد و در سال هشتاد و پنج با زیربنای حدود هفتصد مترمربع ساخته شده است.
قاسمی رییس آموزش و پرورش استان نیز با اشاره به کمبود سرانه آموزشی در ماهدشت پرتراکم گفت: ضرورت افزایش سرانه آموزشی و پرورشی در استان در دستور کار قرار دارد و بعد از گذشت چند ساله از ساخت کانون محمد امین، این مجموعه بنا به دلایلی در سالهای گذشته بلا تکلیف بوده و در حال حاضر تحویل آموزش و پرورش شده است و مهمترین برنامه های ارائه شده در این کانون برای دانش آموزان مقاطع مختلف از ابتدایی تا متوسطه و نیز کارهای فوق برنامه در راستای فعالیت های غیررسمی آموزش و پرورش در زمینه های تربیتی فرهنگی و هنری است که می تواند از آسیب های اجتماعی کاسته و اوقات فراغت مناسب و مفیدی برای آنان بوجود آورد.
با کلنگ زنی و بهره برداری از این پروژه برای 3هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده و 300معلم مشغول به کار و بیش از 4هزار دانش آموز از آنها استفاده و خدمات خواهند گرفت.
در حاشیه این مراسم ظهوری یک خیّر مدرسه ساز دیگر نیز قول ساخت سومین پروژه (یک مدرسه دیگر) در ماهدشت را داد.