به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، در این همایش بیش از ۶۰۰ نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی از سراسر کشور و ۵ میهمان خارجی از کشورهای آمریکا، استرالیا، آلمان، ترکیه و پاکستان به تبادل نظر و تجربیات در خصوص کاربردهای سلامت همراه میپردازند.
رییس مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت و رییس این همایش گفت: بر اساس آمار بیش از ۵۳ میلیون تلفن همراه هوشمند توسط کاربران ایرانی در حال استفاده است و با توجه به پوشش مناسب اینترنت در نقاط مختلف کشور، میتوان از این ظرفیت برای ارتقا سلامت و خدمات درمانی کشور بهره برد.
دکتر کامران باقری لنکرانی افزود: امروزه میتوان از زیر ساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه تبادل اطلاعات بین پزشک و بیمار برای تسریع در پیشگیری از بیماری ها، دریافت خدمات درمانی، بازتوانی و مراقبتهای طولانی مدت استفاده کرد.
وی، توجه به استارتاپها را از محورهای این همایش دو روزه برشمرد و گفت: در این گردهمایی علمی تیمهای مختلف به معرفی ایدهها و نرم افزارهای کاربردی که در زمینه سلامت همراه طراحی کرده اند، میپردازند.
دکتر سید جلیل معصومی دبیر علمی همایش گفت: از ۴۰۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش ۲۰۰ مقاله انتخاب شد که ۳۰ مقاله به صورت سخنرانی و مابقی در قالب پوستر دیجیتال ارائه میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ شرکت در کشور در حوزه دیجیتال فعال هستند که میتواند در ارتقا جایگاه سلامت همراه در ایران و کشورهای فارسی زبان همسایه نقش به سزایی ایفا کنند.
دکتر معصومی گفت: محورهای این همایش شامل استانداردهای سلامت همراه، خدمات بیمار محور در سلامت همراه، ارتقا سلامت و سلامت همراه، کارآفرینی، سرمایه گذاری و بازاریابی در سلامت همراه، مخاطرات و چالشهای سلامت همراه، کاربرد فناوریهای نوین در سلامت همراه و سیستم اطلاعات سلامت و سلامت همراه است.