واردات گوشت گرم و منجمد به استان مرکزی امسال ۲۷درصد افزایش دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در ۱۰ماهه امسال دو هزار و ۷۱۲تن گوشت منجمد و تازه گاوی و گوسفندی وارد استان شده که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال که هزار و ۹۹۹تن بوده، حدود ۲۷درصد افزایش دارد..
دکتر شانقی افزود: سالانه به طور میانگین ۵۴هزار تن گوشت قرمز در استان مرکزی تولید میشود که ۳۷هزار تن مازاد بر مصرف داخلی به استان های همجوار صادر میشود و ۱۷ هزار تن در استان مصرف می شود.
او گفت: طی ۱۰ اهه سال جاری ۱۴۰هزار راس دام در کشتارگاه های استان مرکزی کشتار شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: مقدار تولید گوشت در کشتارگاه های دام استان مرکزی به طور میانگین سالانه ۱۳هزار تن است که از ۱۷هزار تن مصرف داخل استان، مابقی از طریق تامین گوشت منجمد و تازه وارداتی تامین می شود.
شانقی گفت: تعداد دام سبک وارداتی به استان مرکزیاز ابتدای سال تا الان دوهزار راس است در حالی که این میزان واردات در مدت مشابه سال گذشته ۱۰۹۰ راس ثبت شده که در حقیقت ۸۳درصد افزایش واردات را نشان می دهد.
او افزود:همچنین در ۱۰ماهه امسال تعداد دام وارداتی سنگین (گاو و گوساله) به استان، شش هزار و ۳۳۳راس بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته که هفت هزار و ۳۹۷راس است، حدود ۱۴درصد کاهش واردات را نشان می دهد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: همچنین در این مدت صادرات دام سنگین از استان مرکزی با گواهی دامپزشکی، با ۶۵درصد افزایش و خروجی دام سبک با ۳۶درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بوده است.