30 درصد شبکه آبرسانی نیشابور در خراسان رضوي با قدمت بيش از 40 سال، باعث هدر رفت 32 درصد آب شرب شهری می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدير شبکه آب و فاضلاب نيشابور امروز گفت: نيشابور 750 کيلومتر شبکه آبرسانی شهری دارد که برای بازسازی اين ميزان از فرسودگی شبکه، 700 ميليارد ريال مورد نياز است.
محمد سلطانی با اشاره به اینکه نيشابور جزو 23 شهر بحرانی استان از نظر تامين آب شرب است افزود: عمق چاه های تامين آب شرب در این شهر از 170 به 300 متر افزایش یافته است.
وی گفت: با اين وجود فضای سبز همه بوستان های نيشابور با آب شرب آبياری می شود.
مدیر شبکه آب و فاضلاب نیشابور افزود: اعتبارات شبکه آب و فاضلاب فقط صرف تامين منابع شده و برای تعمير و بهسازی اعتباری تخصيص داده نمی شود.
سلطانی گفت: در طرح مطالعه آب شرب نيشابور ، اين شهر به پنج منطقه تقسيم شده است که طرح مطالعه 2 منطقه کامل شده و برای سه منطقه باقيمانده ، 350 ميليارد ريال اعتبار لازم است.
وي افزود: پس از بروز سيل در منطقه اردسمان نيشابور کل شبکه آبرساني اين منطقه به طول 700 متر با هزينه يک ميليارد ريال تعويض و چاه تامين آب آن منطقه عوض شد.
مدير شبکه آب و فاضلاب نيشابور گفت : از ابتدای امسال 247 انشعاب غير مجاز آب در نيشابور تبديل ، هزار و 450 انشعاب نوسازی و هزار و 500 انشعاب جديد واگذار شده است.
سلطانی افزود: از ابتدای امسال برای ترويج و نهادينه کردن الگوی مصرف آب بيش از 30 برنامه آموزشی چهره به چهره برای 15 هزار دانش آموز شهرستان برگزار شده است.
وي گفت: 80 ميليارد ريال قرارداد برای تامين آب شرب شهر نيشابور از پنج حلقه چاه در منطقه فوشنجان منعقد شده است.
سلطانی افزود: آب شرب 310 هزار مشترک در هفت شهر شهرستان نيشابور از طريق 62 حلقه چاه و پنج رشته قنات تامين می شود.
وی گفت: شهر نيشابور دارای 120 هزار مشترک آب شرب و 52 هزار مشترک فاضلاب است.