به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو؛ مسابقات جام جهانی ژیمناستیک در دو رشته ترامپولین و تامبلینگ پس از رقابت دو روزه 160ورزشکار از سی کشور دیشب در باکو با معرفی افراد برتر پایان یافت.
در اجرای انفرادی رشته ترامپولین بانوان این رقابت های جهانی «دینگ لینک لیئی» ورزشکار چینی صاحب نشان طلا و Rozanna McLennan از کانادا و Tsisato Doixata از ژاپن مدال های نقره و برنز را ازآن خود کردند.
در بخش مردان این رشته ورزشی هم Vladislav Qonçarov از بلاروس طلا را به گردن آویخت و مدال نقره و برنز به «دونگ دونگ» از چین و« دایکی کیشی» از ژاپن رسید.
در رقابت های رشته تامبلینگ میان مردان «وادیم آفاناسیف» روسی مدال طلا گرفت، «میخایل مالکین» از جمهوری آذربایجان و«ماکسیما ریابکف» از روسیه به ترتیب بر سکوی دوم و سوم ایستادند.
در رشته اجرای دو نفری مردان این رقابت ها هم «دایکی کیشی» و «ریوسیه ساکائی»از ژاپن و در دو نفری بانوان «والنتینا بوگومولوا» و «انجلیان خاتچیان» از بلاروس برنده شدند.
این مسابقات دو روزه برای کسب سهمیه حضور در بازی های المپیک تابستانی سال 2020 میلادی در توکیو برگزار شد.
در این مسابقات ورزشکاران استرالیا، آلمان، آمریکا، بلاروس، بلغارستان، برزیل، انگلیس، الجزایر، کانادا، چین، چک، دانمارک، فرانسه، گرجستان، یونان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد، سوییس، ژاپن، قزاقستان، مکزیک، نیوزیلند، لهستان، پرتغال، روسیه، ترکیه، اوکراین، ازبکستان و جمهوری آذربایجان رقابت کردند.
باکو در سال 2018میلادی نیز میزبان رقابت های رشته ژیمناستیک ترامپلوین و تامبلینگ جام اروپا با حضور 26 کشور بود.