به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما سازمان ملل از توافق طرفین درگیر در یمن برای اجرای مرحله اول از بازآرایی نیروها در شهر الحدیده در غرب این کشور خبر داد .
به گزارش خبرگزاری رویترز از سازمان ملل ، دفتر سخنگوی سازمان ملل روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد نمایندگان دولت یمن ( مستعفی و فراری ) و حوثی ها ( جنبش انصار الله ) درباره اجرای مرحله اول از بازآرایی مشترک نیروها بر اساس مفاد توافقنامه استکلهم سوئد به توافق رسیدند .
توافقنامه استهلکم که با نظارت سازمان ملل به امضا رسید بر خروج نیروهای طرفین درگیر در یمن از شهرساحلی الحدیده تاکید دارد .
دفتر سخنگوی سازمان ملل افزود طرفین جنگ در یمن درباره اجرای مرحله نخست بازآرایی مشترک نیروها توافق کردند .
دفتر سخنگوی سازمان ملل در این بیانیه به جزئیات بیشتری درباره توافق میان دولت یمن ( مستعفی و فراری ) مورد حمایت عربستان و حوثی ها ( جنبش انصار الله ) اشاره نکر