۴ تا ۱۱ اسفند هفته آگاهی از مغز است که در این هفته نخستین پردیس مغز ایران در باغ کتاب افتتاح خواهد شد
جغتایی افزود: تصویربرداری از مغز و سیستمهای تحریک عمقی و سطحی مغز، IT و الکتروفیزیولوژی از دیگر فناوریهایی بودهاند که منجر به شناخت بیشتر بشر نسبت به مغز شدند.
دبیر علمی هفته آگاهی از مغز گفت: با توسعه فناوریها و شناخت بیشتر ساختار مغز، بشر به این مهم دست یافت که مغز یک بافت دینامیک و قابل تغییر است و افزایش توانمندیهای آن در گرو محیط زیست فرد است.
جغتایی افزود: با ایجاد مؤسسه مردم نهادی در آمریکا تلاش شد تا هر سال هفتهای با عنوان «هفته آگاهی از مغز» نامگذاری شود و به تدریج سایر کشورها به این برنامه پیوستند، به گونهای که اکنون ۱۰۰ کشور جهان در برنامه جهانی هفته آگاهی از مغز مشارکت دارند.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم شناختی گفت: در هفته آگاهی از مغز که از ۴ تا ۱۰ اسفند برگزار میشود، با حمایت ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش شده است تا در قالب برنامههای ملی عموم جامعه را نسبت به عملکردهای مغز آشنا کنیم.
وی با اشاره به راهاندازی ۴۰ آزمایشگاه و مرکز تحقیقاتی در حوزه عصب شناختی در دانشگاهها، افزود: با برنامههایی که ستاد علوم شناختی اجرایی کرده است، اکنون ۵۰ هزار دانش آموز تحت برنامههای این ستاد قرار دارند.
جغتایی با اشاره به تولید یک فیلم سینمایی در این خصوص گفت: نمایش فیلم مستند مغز من با عنوان «کاپیتان من» در این هفته انجام خواهد شد.