نخود از تشکیل سلول های سرطانی ناشی از تغییر DNA جلوگیری میکند.
سلنیوم
تحقیقات نشان داده است، نخود حاویماده معدنی سلنیوم هم است که معمولا در میوه ها و سبزیجات پیدا نمی شود.سلنیوم عملکرد آنزیم های کبد را بهبود داده و به از بین بردن ترکیبات سرطان زا در بدن کمک میکند.سلنیوم همچنین از التهاب جلوگیری کرده و میزان رشد تومور را کاهش میدهد.
فیبر و ویتامین C و B6
نخود سرشار از فیبر غذایی است. فیبر بالا و ویتامین های C و B6موجود در نخود، همگی به سلامت قلب کمک می کنند. وقتی با حبوبات دیگر استفاده شود، منبع عالی از پروتئین می سازد. مقدار بالای فیبر به کاهش مقدار کلی کلسترول در خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را پایین می آورد. مصرف منظم نخود می تواند سطح کلسترول بد در خون را پایین بیاورد.
فلزات مورد نیاز بدن
خود حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K است. همه این ویتامین ها و مواد معدنی به ساخت و حفظ ساختار استخوان و قدرت دادن به آن کمک می کند.