رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: 97 درصد از مدیران کشور پاک و امین هستند و برخی تخلفات موجود تنها به دلیل قوانین پیچیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، آقای عادل آذر در شورای اداری خراسان جنوبی گفت: این آمار به دست آمده نتیجه تلاش 15 ساله دیوان محاسبات در پرونده های مدیران دستگاه های اجرایی مختلف کشور است.
رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه تخلفات موجود تنها به دلیل قوانین پیچ در پیچ و پر از ابهام در کشور است ، افزود: باور و وظیفه ما این است که از مدیران پاسداری و حمایت کنیم.
آقای عادل آذر تاکید کرد در قالب حمایت های خود مراقب هستیم تا مدیران در مسیر اجرای قانون دچار انحراف نشوند.
وی برنامه اصلی برای مدیران کشور را نظرات مستمر، پیشگیرانه و هدایت گرانه عنوان کرد و افزود: سعی داریم با اجرای دوره های آموزشی برای مدیران، آنها را با قوانین مالی بیشتر آشنا کنیم.
رئیس دیوان محاسبات کشور خراسان جنوبی را یکی از پاک ترین استان ها از نظر مالی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در استان ها مشکل جدی نداریم و استان خراسان جنوبی یکی از پاک ترین استان ها از نظر مالی به نسبت بودجه ای که دارد در سطح کشور است.
آقای عادل آذر با هدف کاهش تخلفات و جرایم در دستگاههای اجرایی از مدیران مختلف خواست دیوان محاسبات را به عنوان مشاور و امین خود ببینند.
استاندار خراسان جنوبی هم با بیان اینکه خشکسالیهای دو دهه، 700 روستای خراسان جنوبی را خالی از سکنه کرده است، گفت: حاشیه نشینی و بروز برخی از آسیب های اجتماعی نتیجه خالی شدن روستاهاست.
آقای محمد صادق معتمدیان از مسئولان کشوری خواست خراسان جنوبی را برای فعال کردن بازارچه های مرزی و تامین زیرساخت ها یاری کنند تا با رونق این بازارچه ها، جمعیت و اشتغال را در روستاهای مرزی افزایش داد.
وی به ظرفیت های عظیم خراسان جنوبی در بخش معدن، محصولات استراتژیک و گردشگری اشاره کرد و گفت: از 60 ماده معدنی موجود در کشور 49 ماده معدنی در خراسان جنوبی وجود دارد ولی همچنان نیود فرآوری یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی استان است.
استاندار خراسان جنوبی افزود: سود حاصل از تمامی این ظرفیت ها هم اکنون در جیب دلالان می رود.
آقای معتمدیان با بیان اینکه نبود آب در خراسان جنوبی از چرخه صنعت و کشاورزی گذشته است، گفت: تامین آب آشامیدنی سالم در بخش خانگی برخی مناطق را با مشکل مواجه کرده است که طرح آبرسانی از دریای عمان به خراسان جنوبی نیز زمان زیادی می برد.
وی با تاکید بر اعتماد سازی بین دستگاههای اجرایی و نظارتی خراسان جنوبی گفت: باید ارتباط این دستگاهها نزدیک تر شود تا با مشاوره خیلی از مسائل قانونی برطرف شود و توقف و رکود در روند اجرای کارها ایجاد نشود.
نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به وجود برخی مشکلات و زیرساخت ها در خراسان جنوبی گفت: یکی از شاخص های توسعه، راه آهن است که متاسفانه ما از این زیرساخت محروم هستیم و نمی توانیم بدون این موضوع سرمایه گذار را ترغیب کنیم.
آقای افضلی افزود: برای تامین امنیت باید زیرساخت ها را فراهم کنیم.
وی با اشاره به انجام آبرسانی سیار به 400 روستای خراسان جنوبی گفت: فقط در حوزه استحفاظی انتخابیه نهبندان و سربیشه 20 سال طول می کشد تا شبکه آب در روستاهای تحت پوشش آبرسانی سیار انجام شود.
فتح آبادی مدیرکل دیوان محاسبات خراسان جنوبی هم گفت: در 9 ماه امسال 7 پرونده از دستگاههای اجرایی که مرتکب تخلف شدند به ارزش 3 میلیارد تومان به دادسرا معرفی شده اند.