با راه اندازی بزرگترین کارخانه صنعتی تولید مالت و فرآورده های آن در چهارمحال و بختیاری، کشور در تولید این محصول خودکفا شد.
محمد رستمی افزود: در صنایع بهداشتی، دارویی و مواد غذایی به ویژه کارخانه های نوشابه سازی کشور هر ساله بیش از ۱۰۰ هزار تن دانه مالت نیاز دارند و کارخانه مالت چهارمحال و بختیاری قادر است ۲۰ درصد از نیاز بازار داخلی را تأمین کند.
وی به تولید عصاره مالت طیور در کارخانه مالت چهارمحال و بختیاری اشاهر کرد و گفت: ماء الشعیر طیور در جیره غذایی انواع پرندگان پرورشی مانند شترمرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، پرندگان زینتی، زنبورهای عسل، دام و آبزیان قابل استفاده است.
مدیرعامل شرکت تولید مالت در چهارمحال و بختیاری افزود: تحقیقات نشان داده که مصرف ماءالشعیر طیور در جیره غذایی، تعداد روزهای مورد نیاز برای رسیدن به وزن کشتار را چهار روز کاهش می دهد .
رستمی افزود: در ازای استفاده پنج در یکهزار کیلوگرم ماءالشعیر طیور، افزایش وزن حدود 35 گرم برای هر قطعه مرغ خواهیم داشت.
دانه مالت، دانه جو فرآوری شده جوانه زده است که در تولید ماءالشعیر، بیسکوئیت، شکلات، داروهای تقویتی و مواد آرایشی استفاده می شود.
مالت، دانه جو جوانه زده فراوری شده است که بر اثر حرارت، رست (برشته) و به رنگ تیره تبدیل می شود.
نخستین کارخانه مالت سازی صنعتی کشور در شهر هفشجان واقع در 15 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری ایجاد شده است.