شهید حجت الاسلام سید نورالله طباطبایی نژاد در خانواده ای روحانی ومبارز در اردستان دیده به جهان گشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ سید نورالله آموزش قرآن و مقدمات علوم دینی را نخست نزد پدر فاضل و خوش نامش آموخت و پس از تحصیلات ابتدایی برای افزایش دانسته ها و آشنایی هر چه بیشتر با معارف قرآن و عترت(ع) به توصیه پدر، ظفرقند را به قصد اقامت در شهر مقدس قم ترك كرد .
وی نزد مدرسان خبره و استادان برجسته، با ادبیات عرب، فقه، اصول، حكمت، فلسفه و تفسیر قرآن آشنا شد.
وی پس از گذراندن دوره مقدمات وسطح وخارج فقه و اصول به محضر پرفیض آیت الله گلپایگانی(ره) راه یافت و از محضر درس شهید مطهری بهره ها برد.
شهید طباطبایی نژاد(ره) به موازات 20 سال تحصیل و تدریس و در اثنای این تلاش ها از كاوش و تتبع در منابع قرآنی غافل نشد.
با ورود این شهید به حوزه علمیه قم با اندیشه های امام خمینی (ره) آشنا شد و ستیز با استبداد و نفی هر گونه ستم را یكی از مهم ترین برنامه های خود قرار داد.
این شهید سعید همواره در ایام تبلیغی در نقاط مختلف كشور به هدایت و ارشاد مردم می می پرداخت. این روحانی انقلابی در راه به ثمر رسانیدن انقلاب شكوهمند اسلامی بارها در قم و اردستان و زواره مورد ضرب و شتم دشمنان اسلام قرار گرفت.
شهید طباطبایی نژاد سال 1349 به دنبال افشاگری رژیم پهلوی ممنوع المنبر شد و با پرونده ای حجیم که ماموران امنیتی ساواک برایش تنظیم کرده بودند به ساواک اصفهان منتقل شد با این همه پس از آزادی دست از مبارزه برنداشت و سال 1356 به دست عوامل رژیم دستگیر و روانه زندان شد .
این روحانی مبارز انقلابی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برای حفظ دستاوردهای این تحول عظیم، فعالیت های گسترده ای از جمله اعزام به شهرهای گوناگون از سوی سازمان تبلیغات امام خمینی(قدس سره) برای ارشاد مردم ، نظارت بر كمیته های انقلاب اسلامی ، سخنرانی های ارزشمند در پادگان ها برای نیروهای ارتشی ، استقامت در خط اصیل انقلاب و اسلام ناب محمدی و مبارزه با انحرافات گروهك ها و افراد لیبرال انجام داد.
شهید طباطبایی نژاد(ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به دلیل لیاقت های ذاتی، تعهد، دانش، تقوا و كار دلسوزانه، به عنوان اولین نماینده منطقه اردستان و زواره به مجلس شورای اسلامی راه یافت و در این سنگر به دفاع از نظام ، ارزشها و گره گشایی از مشكلات مردم پرداخت.
وی که اعضای فعال دفتر مركزی حزب جمهوری بود هفتم تیر 1360 هجری شمسی به همراه سالار شهیدان انقلاب اسلامی، در كربلای سرچشمه به شهادت رسید و پیكر پاكش در شیخان قم به خاک سپرده شد.