وی تاکید کرد: در بخش علم و فناوری اتکای ما به جذب سرمایههای بخش خصوصی است و باید ۱۰ برابر بیشتر از بودجه دولتی در بخش خصوصی تولید کنیم و این اقدامات کلید دستیابی به اقتصاد دانش بنیان است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور افزود: برنامه بسیار گستردهای برای توسعه شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها تدوین کردیم و در سال آینده با اجرای این برنامه تعداد این واحدهای علمی چندین برابر خواهد شد.
ستاری گفت: هم اکنون ۶ هزار کسب و کار نو (استارت آپ) و ۴۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است.
وی از دستاوردهای چهل سال انقلاب در بخش علم و فناوری تقدیر کرد و افزود: مجموعه و خانواده خوبی شکل گرفته است و ارتباط منطقی میان معاونت علمی و شرکتهای خلاق علمی وجود دارد.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور گفت: آینده اقتصاد کشور در گروی اقتصاد دانش بنیان است و مهمترین منابع دستیابی به این مهم تامین و تولید نیروی انسانی متخصص و دانشمند در داخل کشور است که این نیروی ارزشمند در داخل وجود دارد.
ستاری افزود: هم اکنون تمرکز کشور حرکت به سمت اقتصاد پویا و نوآور است و سال آینده برنامههای جدی در این بخش اجرا میشود.
وی گفت: برای ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد باید به حوزههای علم و دانش توجه شود به هر حال امروز سطح رفاه خانوادهها، جمعیت و سطح توقعات نسل جوان افزایش یافته است و با پول نفت نمیتوانیم این توقعات را برآورده کنیم.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور افزود: ارزش فروش یک بشکه نفت ۵۰ تا ۶۰ دلار است در حالی که ارزش یک «ویال» از داروهای بیوتیک در حد چند گرم بیشتر از هزار دلار است پس میبینیم که اقتصاد مبتنی بر علم و دانش چه ارزش افزوده بالایی میتواند تولید کند.
ستاری تاکید کرد: باید حکومت دولتی داشته باشیم که از نوآوریها استقبال کند و این کلید دستیابی به اقتصاد دانش بنیان است.