حجت الاسلام شهید علی اکبر اژه ای عضو دفتر شورای حزب جمهوری اسلامی دفتر اصفهان، روحانی متفکری بود که تفکر در دین، اندیشه و فطرت انسانی را در کنار مبارزه برای رسیدن به هدف ضروری میدانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ شهید اژه ای متولد هفتم مرداد سال 1331 در خانواده ای مذهبی بود که تقید به نماز اول وقت و نماز جماعت از کودکی ، باعث شد تا در بزرگسالی دوستان زیادی پیدا کند.
این شهید بزرگوار از کلاس سوم دبستان تا پایان مقطع متوسطه ، هم درس میخواند و هم به صورت معلم خصوصی و رایگان درمدرسه یا خانه به شاگردهای ضعیفتر درس میداد.
دوران دانشگاه هم در جمع استادان ، علمای دینی و دانشجویان تجربه گرانبهایی بود که شهید اژه ای از آن بهره برد.
این روحانی شهید ، آزاد اندیشی بود که در برابر عقاید ، مفاهیم و نظریات دیگران حالتی روشن و گویا داشت و با بررسی دقیق،علمی و مطابق اصول اساسی تفکر صحیح راهها و عقاید خوب را میپذیرفت و از مفاهیم و نظریات منحط، خرافی، ضدعلمی و ضد تکاملی دوری میجست و راه را بر هرگونه تعصب جاهلانه، خرافی و غیر ایدهآل می بست.
وی بعد از انقلاب به روشنگری علیه چهرههای لیبرالی، فدایی، تودهای پرداخت و با برگزاری جلساتی در مسجد امام علی(ع)، پرده از ماهیت نفاق برداشت.
از این شهید آثاری همچون فرصت در غروب ، نقش شخصیت ها در تاریخ (استاد جعفری) ، دومین رمضان راجع به جنگ اعراب و اسرائیل ، جزوه شب قدر ، فقر از دیدگاه اسلام ، آرامش در بی کرانگی ، جزوه روانشناسی و فلسفه ، نقد و بررسی جنبش مسلمانان مبارز و دهها نوار سخنرانی به یادگار مانده است.
شهید حجت اللاسلام علی اکبر اژه ای روز یکشنبه هفتم تیر سال 60 به همراه دیگر یاران امام خمینی (ره) در سرچشمه تهران به شهادت رسید.
پیکر این شهید در اصفهان تشییع و در گلستان شهدای این شهر به خاک سپرده شد.