88 درصد از 330 هزار جمعیت روستایی استان مرکزی تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب روستایی هستند.
عرفانی نسب ادامه داد: 95 هزار مترمکعب مخزن برای ذخیره آب روستایی در استان وجود دارد و برای خدمات اصولی باید حجم مخزن 50 هزار مترمکعبی به منابع موجود افزوده شود.
وی افزود: بین 27 تا 50 درصد آب آشامیدنی روستایی استان به علت فرسودگی خطوط لوله هدر می رود که با اصلاح شبکه، کمبود آب روستاها تامین می شود و نیازی به حفر چاه جدید وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: 30 روستا با بیش از 100 خانوار در استان مرکزی وجود دارد که آب بهای مصرفی را به خزانه واریز نمی کنند و خودگردان اداره می شوند که همکاری دهیاری ها و شورای های اسلامی برای تحت پوشش قرار دادن این روستاها می تواند نگرانی آبفا استان را برای تامین آب آشامیدنی سالم رفع نماید.
وی عنوان کرد: 490 میلیارد ریال اعتبار در حوزه عمرانی آبفا روستایی در سال جاری در نظر گرفته شده است که 53 درصد آن تخصیص یافته است.
40 کیلومتر توسعه شبکه، 91 کیلومتر اصلاح شبکه و 72 کیلومتر خط انتقال آب روستایی در سال جاری در قالب 224 طرح توسط آبفا روستایی استان انجام شده است.
6هزار و 842کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب روستایی در بعد از انقلاب اسلامی در استان ایجاد شده است که قبل از انقلاب این خطوط 57 کیلومتر بود.