در مراسمی امروز در رشت از 10 دستاورد دانش بنیان واحدهای فناور مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان رونمایی شد.
معرفت مصطفوی راد افزود : تولید کنسرو خورشتی با استفاده از گوشت ماهی با هدف حذف گوشت قرمز در کنسروها، کرم پرتار دریایی و کرم خونی به عنوان غذای زنده آبزیان، کود ورمی واش ، معرفی رقم جدید برنج حاصل ترکیب ژنوم ارقام برنج خارجی و ایرانی، زالوهای درمانی، بذر سبزیجات، گیاهچه بلوبری از طریق کشت بافت، بیوچار (اصلاح و تقویت کننده خاک)، دستگاه تصفیه آب با هدف حذف ذرات محلول مضر و تولید حباب های ریز زیاد در آب این دستاوردهاست.