معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حمایت از واحدهای دانش بنیان را از سیاستهای راهبردی دولت اعلام کرد.
این واحدها در زمینه تولید دارو، مواد بهداشتی، تجهیزات هیدرولیک، شیرآلات لمسی و چشمی، کودهای زیستی بارور و تولید فیلترهای آب شیرین فعالیت می کنند.
معاون رئیس جمهور ضمن بازدید از این واحدها در جریان مشکلات صاحبان این صنایع قرار گرفت.
وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما با اشاره به اينکه هم اکنون 130تا140 نوع خدمت به اين نوع شرکت ها داده مي شود خاطرنشان کرد: عليرغم اين کمک ها اما اين واحدها با مشکلات زيادي روبرو هستند که بايد اکو سيستم جديدي در اين عرصه تعريف کنيم.
ستاری افزود: در جلسات مستمر با وزير اقتصاد مشکلات معافيت مالياتي سال گذشته اين واحد اعمال شده و هم اکنون به دنبال ايجاد ساز و کاري براي رفع مشکلات بيمه شرکت هاي دانش بنيان هستيم.
معاون علمي فناوري رئيس جمهور رشد با شتاب توسعه واحدهاي دانش بنيان را در کشور مطلوب توصيف کرد و يادآور شد: فعاليت 4100واحد دانش بنيان علي رغم تنگناهاي اقتصادي بيانگر عزم جدي جوانان براي ساختن آينده کشو است.
ستاري يادآور شد امروز جوانان ما به معناي واقعي در عرصه اقتصاد مي جنگند تا آنها را درک و قبول کنيم بنابراين وظيفه همه مسئولان حمايت از آنها و ايجاد فضاي کسب و کار متناسب با شرايط موجود و نيازهاي واحدهاي دانش بنيان است.
دیدار با حضرات آیات صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و جوادی آملی از دیگر برنامه های آقای ستاری در قم است.