بیش از ۹۰درصد قطعات شرکت کمباین سازی ایران در داخل تولید میشود.
حمیدی افزود: مهندسان جوان این کارخانه توانستند با مهندسی معکوس محصولاتی، چون کمباین ۱۰۵۵و۱۰۶۰ بیلر ۳۴۹ و بیلر ۳۵۱همچنین سامانه ضد تگرگ را طراحی و روانه بازار کنند.
وی اضافه کرد: قبل از انقلاب اشتغال این کارخانه صد نفر بود، ولی اکنون اشتغال مستقیم این شرکت ۳۸۰نفر و برای ۲هزار نفر شغل غیرمستقیم ایجاد شده است.
مدیرعامل کمباین سازی ایران از تولید ۲دستگاه کمباین در روز در این کارخانه خبر داد و بیان کرد: در صورت حمایت دولت این شرکت توان تولید هزارو دستگاه کمباین در سال را دارد.
حمیدی ادامه داد: محصولات این کارخانه توانستند خط تحریم را بشکنند و با برداشت سالانه حدود ۱۵میلیون تن گندم تا کنون از خروج حدود ۳۰۰میلیون دلار ارز جلوگیری کردند.
وی تصریح کرد: این شرکت علاوه بر تامین نیاز داخلی، کمباین را به کشورهای چین عراق عربستان آذربایجان، ازبکستان لیبی و سودان صادر کرده است.
شرکت کمباین سازی ایران حدود نیم قرن در این صنعت فعال است و در حال حاضر با ٣٥٤نفر اشتغال، ظرفیت تولید سالانه هزار و ٢٠٠دستگاه کمباین رابرخوردار است.
استان مرکزی با 90هزار بهره بردار جزء 10 استان برتر کشور در بخش کشاورزی است.
این استان با دارا بودن دو شهر صنعتی اراک و ساوه، و بیش از 3هزار واحد صنعتی، رتبه دوم صنایع مادر تخصصی کشور و رتبه چهارم صنعت ایران را به خود اختصاص داده است.