وی افزود: من امیدوارم که اروپا درباره تصمیم خود، تجدیدنظر کند. با سیاست صلح طلبانه تیم رئیس جمهور نیکولاس مادورو همه چیز ممکن است و علاوه بر این اروپا باید به حرف های ما گوش فرادهد. اروپا نباید کاری انجام دهد که در تاریخ از آن به بدی یاد شود.
وزیر خارجه ونزوئلا گفت: اروپایی ها همانند آمریکایی ها گام های نادرستی بر می دارند. این موضوع هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی کند. این موضوع ما را از واقعیت منحرف نمی کند. ما می دانیم که چه فردی این تصمیمات را می گیرد. تمام تمرکز ما و تمام وقت و قدرت ما هم اکنون بر روی توقف امپریالیسم و متوقف کردن دولت دونالد ترامپ در ارسال غذا به سرزمین مقدس ونزوئلا متمرکز شده است.
آریزا ادامه داد: ما تنها مردم ونزوئلا را به رسمیت می شناسیم. ما زنان، مردان، جوانان و دیگر اقشار مردم ونزوئلا را به رسمیت می شناسیم. ما از مردمی که در جهان از ما حمایت می کنند قدردانی می کنیم.
رئیس جمهور ونزوئلا درباره هرگونه اقدام نظامی علیه کشورش هشدار داد و از جامعه جهانی خواست از تبدیل شدن کشورش به ویتنامی دیگر جلوگیری کنند.
مادورو در واکنش به تهدید ترامپ درباره مداخله نظامی گفت "تهدیدی مطرح شده است، البته نمی توان گفت خطر وجود دارد. تهدیدی بود که در اوت 2018 برای نخستین بار وقتی ترامپ از مداخله نظامی در ونزوئلا صحبت می کرد، مطرح شد. می خواهم به همه دنیا بگویم که نیازمند همدلی و وجدان هستیم تا جلوی جنگ طلبان دیوانه و تبدیل شدن ونزوئلا به ویتنامی دیگر را بگیریم زیرا مردم ونزوئلا، نیروهای نظامی بولیواری ما هرگز جازه نمی دهند به ذره ای از خاک کشورمان دست درازی شود".
وی همچنین درباره درخواست پاپ برای میانجی گری گفت "نامه ای برای پاپ فرانسیس نوشتم، امیدوارم در راه باشد یا به دست وی در واتیکان رسیده باشد. من نوشتم که خود را در خدمت اهداف عیسی مسیح می دانم. برای همین هم درخواست کمک کردم تا فرایند تسهیل برای گفتگو تقویت شود. دولت مکزیک، اروگوئه و همه کشورهای کارائیب و همه اعضای کاریکوم و دولت بولیوی درخواست تشکیل کنفرانس صلح را برای صلح و گفتگو در ونزوئلا را در هفتم ماه فوریه مطرح کرده اند. برای پاپ نوشتم که می تواند از این فرصت برای کمک برای گفتگو استفاده کند. امیدوار هستیم که بتوانیم پاسخی مثبت دریافت کنیم."
کشورهای اروپایی از مادورو خواسته اند در اسرع وقت اقدام به برگزاری انتخابات کند؛ با این حال مادورو با رد درخواست ها برای کناره گیری، آمریکا را به تلاش برای کودتا در کشور خود متهم و هر گونه تلاش های تحت حمایت این کشور برای ارسال اضطراری غذا و دارو به ونزوئلا را رد کرده است.
مایکل درهام تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی گفت: هرگونه دخالت نظامی آمریکا در ونزوئلا این کشور را به ویتنامی دیگر برای آمریکا بدل خواهد کرد.
درهام در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اعلام کرده است که گزینه نظامی همچنان یکی از گزینه های روی میز در رابطه با ونزوئلا است.آیا آمریکا این کار را انجام خواهد داد؟گفت: معتقدم که آمریکا این اقدام را انجام نخواهد داد.این موضوع تبعات زیادی برای آمریکا به همراه خواهد داشت.ونزوئلا هم همانند ویتنام می تواند به کابوسی برای آمریکا بدل شود.این موضوع درباره ونزوئلا هم دقیقا می تواند اینگونه باشد.یک اقلیت در ونزوئلا از آمریکا حمایت میکنند.اکثریت مردم ونزوئلا ضد آمریکا هستند.این کشور بیشترین جمعیت ضد آمریکایی را در خود جای داده است.
وی افزود: آنها خواهان دخالت نظامی آمریکا در آمریکای لاتین نیستند.اگر آمریکا در ونزوئلا دخالت نظامی کند آنگاه این موضوع به کابوس و فاجعه ای برای آمریکا بدل خواهد شد.گمانه زنی هایی درباره اعزام نیرو از کلمبیا و برزیل به ونزوئلا زده شده است .روابط بین کلمبیا و ونزوئلا در سالهای اخیر دچار تنش های زیادی بوده است.میلیونها نفر از اتباع کلمبیا در ونزوئلا به روشی غیرقانونی زندگی می کنند.ونزوئلایی ها از این موضوع خوشحال نیستند.هرگونه حضور نیروهای کلمبیایی در خاک ونزوئلا سبب وحدت بیش از پیش ونزوئلایی ها ضد آنها می شود.این می تواند موضوعی غیرسازنده باشد.
این تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین در ادامه گفت: گوایدو گفته است که از حمایت نود درصد مردم ونزوئلا برخوردار است.ارزیابی شما از سخنان وی چیست؟ گفت: این کاملا نادرست است.اگر نگاهی به نتایج انتخابات داشته باشید ادعاهای گوایدو کاملا نادرست است.او هرگز حمایت نود درصد مردم را به همراه ندارد.او تنها حمایت اندک طرفداران خود را به همراه دارد.اگر چه مادورو همانند چاوز در ونزوئلا محبوب نیست اما مردم این کشور خواهان حاکمیت مخالفان بر کشورشان نیستند.ما شاهد این موضوع پس از کودتای سال دو هزار و دو بودیم.اگر مخالفان حاکم شوند اوضاعی غیرقابل پیش بینی بر ونزوئلا حاکم خواهد شد.