91 طرح کشاورزی ،خدماتی و تولیدی ،چهارمین روز دهه فجر ، همزمان در مازندران اجرایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام امروز در آیین افتتاح 91 طرح کشاورزی ،خدماتی و تولیدی مازندران همزمان با دهه فجر ، با اشاره به هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و امور پشتیبانی دام در متعادل سازی قیمت گوشت سفید و قرمز ، از عرضه گوشت مرغ با قیمت 9هزار و 800 تومان خبر داد.
رضایی افزود: با واردات 140 هزار تن گوشت گوسفندی گرم و گوساله منجمد، قیمت گوشت قرمز را نیز متعادل خواهیم کرد.
وي با تاکید بر لزوم تامین پروتئین مورد نیاز حیوانی در سفره غذایی مردم گفت : 35 گرم مصرف روزانه هر ایرانی در تغذیه پروتئین دامی است که برنامه وزارت جهاد کشاورزی پرورش دام های اصلاح نژاد شده در استان های شمالی و تامین نیازهای مردمی است.
استاندار مازندران نیز در این آیین با اشاره به آغاز اصلاح نژاد دام در این استان و ضرورت توسعه کشت در اراضی شیبدار و فراهم کردن زمینه برای حضور فعالان بخش خصوصی برای کمک به اقتصاد کشاورزی افزود: با بهره گیری از دانش جدید و اقدام در اصلاح نژاد، تولید گوشت قرمز در استان 2 تا 5 برابر افزایش خواهد یافت.
حسین زادگان ،همچنین تغییر ساختار دامداری های سنتی به دامداری های صنعتی را از برنامه های 100 روزه جهاد کشاورزی عنوان کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم با بیان اینکه تامین امنیت غذایی در حوزه زراعت و باغبانی و تولیدات گوشت سفید و قرمز اولویت برنامه های جهاد کشاورزی و راه اندازی مراکز مرغ گوشتی دستاوردی در تامین پروتئین مورد نیاز محسوب می شود افزود: بهره برداری همزمان طرح های حوزه جهاد استان با اعتبار 113 میلیارد تومان ،برای 700 نفر شغل ایجاد کرد .
عزیزالله شهیدی فر وجود 2 هزار و 400 مرکز تولید و پرورش مرغ و 240 هزار تن تولید گوشت سفید و ارسال 70 درصد حجم تولیدی گوشت سفید مازندران به دیگر استان ها را از جمله توانمندی در مازندران برشمرد و گفت: با راه اندازی مرکز پرورش مرغ گوشتی مادر در روستای لاریم ساری ، 2 هزار تن به تولیدات گوشتی استان افزوده شد.
وی با بیان اینکه مازندران در 14 محصول رتبه برتر کشور را دارد ،میزان تولیدات کشاورزی استان را 7 میلیون تن معادل 10 درصد تولیدات کشاورزی کشور اعلام کرد.
شهیدی فر همچنین به تولید 100 هزار تن ماهیان پرورشی و خاویاری در استان اشاره و تصریح کرد: مازندران با تولید سالانه بیش از 2 و نیم میلیون تن مرکبات، 180 هزار تن کیوی و بیش از یک میلیون و 300 هزار تن برنج ، معادل 40 درصد برنج تولیدی کشور ، نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد.