استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد
دکتر محمدرضا کشاورزی افزود: اکنون بیش از ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد تحصیل میکنند.
رئیس واحد الکترونیکی با بیان اینکه مرکز رشد این واحد، پشتیبان و حامی شرکتهای دانشبنیان است، گفت: این واحد در بخشهای مختلفی فعالیت میکند و با هدف توسعه آموزش مجازی زیرساختهای بومی فراوانی راهاندازی کرده است تا امکان تحصیل همگان فراهم شود.
کشاورزی با بیان اینکه نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در راستای کارآفرینی در بخش فضای مجازی برگزار میشود، افزود: با راهاندازی این استارتاپ ویکند که نمونههای آن در تمام کشورهای پیشرفته و توسط مدعیان بخش آیتی برگزار میشود، استعدادهای موجود را شناسایی میکنیم و با حمایت از آنها این ایدهها را به مرحله تجاریسازی خواهیم رساند.
مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه تولید محتوا در دنیای مجازی باید با هدف انتقال مفاهیم صورت گیرد، گفت: در جمعبندیهایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که با توجه به نیازهایی که این دانشگاه به تولید محتوا داشت، نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی را به عنوان یک اقدام استعدادیاب و در راستای حمایت از ایدهها و تجاریسازی آنها برگزار کنیم.
مهدیار آقانصیر با بیان اینکه امروز محتوا از اصلیترین موضوعهای آموزش الکترونیک و مجازی به شمار میرود، افزود: متأسفانه در این بخش با فقر محتوای آموزشی مناسب مواجه هستیم و برای رفع آن نیاز به برگزاری چنین استارتاپ ویکندهای وجود دارد.
وی در تشریح این رویداد گفت: استارتاپ ویکند محتوای آموزشی، در جهت محتواهای مورد نیاز دانش آموزان و دانشجویان برگزار میشود. ۳۰ بهمن پیش رویداد برگزار خواهد شد و استارتاپ ویکند نیز از ۸ تا ۱۰ اسفند طی ۳ روز برگزار میشود.
مدیر مرکز کوتاه مدت اعلام کرد: علاقهمندان میتوانند از طریق تارنمای azad.iauec.ac.ir/startup در این استارتاپ ویکند ثبتنام کنند.
وی افزود: محورهای این رویداد نرم افزارهای موبایل، پویانماییهای آموزشی، فیلمهای آموزشی، نرم افزارهای کمک آموزشی (مکمل آموزش یا نرمافزارهای همراه کتاب)، نرم افزارهای ابزار معلم و استاد، نرمافزارهای دایره المعارف و فرهنگ (دانشنامه)، بازی و سرگرمیهای آموزشی، کتابها و تکالیف الکترونیکی هستند و افراد میتوانند ایدههای خود را در این محورها عرضه کنند.
مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزیدگان این رویداد در بخش دانشجویی یک سال در مرکز رشد این واحد مستقر خواهند شد و از آنها انواع حمایت صورت خواهد گرفت، همچنین جوایز در خصوص شرکت کنندگانی که تمایل به حضور در مرکز رشد را ندارند، از یک تا ۵ میلیون تومان است.