استاندار مرکزی گفت : استان مرکزی بعد از مشهد دومین استان کشور در استفاده از تجهیزات شبکه برق است.
استاندار مرکزی در این مراسم گفت: پیشرفت صنعت برق کشور در دوران ۴۰ ساله انقلاب اسلامی چشمگیر بوده و ظرفیت تولید برق در کشور طی این مدت چندین برابر شده است.
آقازاده گفت: در سال 56 میزان برق مصوب کشور 5 تا 6 هزار مگاوات بود که امروز به 70 هزار مگاوات رسیده است، این مهم نشان از اقدامات و کارهای بزرگی است که در حوزههای مختلف کشور مثل حوزه برق انجام شده، توانمندی جمهوری اسلامی در حوزههای مشخص و تخصصی برقرسانی، تولید ادوات و تجهیزات برق بسیار بالا بوده و بسیاری از ادوات مورد نیاز کشور در داخل کشور تولید میشود.
وی با بیان اینکه در ساخت تجهیزات برق پیشرفت خوبی انجام شده به گونه ای که اکنون ۹۰ درصد از تجهیزات صنعت برق در کشور ساخته می شود، افزود: هم اکنون جزو ۱۵ کشور اول دنیا در زمینه صنعت برق و ساخت تجهیزات صنعت برق هستیم و این همه مدیون نیروهای متخصص و متعهد به انقلاب است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز گفت: احداث کانال تأسیسات بازار تاریخی اراک و اصلاح شبکه توزیع برق فاز اول، اتصال به شبکه نیروگاه خورشیدی ١٠٠ کیلوواتی در شهرک صنعتی خیرآباد، تأمین برق ۱۵ هزار متقاضی در سطح استان مرکزی و نصب ۱۲ هزار دستگاه کنتور هوشمند برای مشترکین، اصلاح و بهینهسازی شبکههای توزیع برق در سطح استان، اصلاح و احداث پنج هزار دستگاه چراغ روشنایی معابر و بهسازی و نوسازی شبکه توزیع برق در پروژه روگذر خیابان شریعتی فاز اول را از دیگر پروژههای قابل بهرهبرداری برشمرد.
اللهداد ادامه داد: عملیات اجرایی اصلاح و بهینهسازی شبکههای توزیع برق روستایی، توسعه و ساماندهی شبکه توزیع برق چهار روستای بزرگ شهرستان شازند و احداث خروجیهای فشار متوسط پست فوق توزیع ۲۰.۶۳ شهابیه، تجهیز و راهاندازی دو اکیپ عملیاتی خط گرم، بهسازی و نوسازی شبکه توزیع برق در میدان ورزش و احداث کانال خروجیهای فشار متوسط پست فوق توزیع اراک همزمان با دهه فجر آغاز میشود.
712 هزار 615 مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد که برق آنان از 16 هزار دستگاه ترانسفورماتور، 20 هزار کیلومتر شبکه و 45 پست فوق توزیع تامین می شود.