معاون وزیر ورزش و جوانان: خط و نشان ورزشکاران در فضای مجازی برای پاداشها کار درست و حرفهای نیست
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوان افزود: هیئتهای ورزشی مهمترین نهادهای اجرای ورزشی کشور در استانها و شهرستانها هستند و به صورت غیردولتی و افتخاری اداره میشوند و هیچ بار مالی برای دولت ندارند.
وی گفت: در حقیقت کمکی از طرف دولت برای پیشبرد برنامههای آن دریافت نمیشود؛ اینکه بخواهیم هیئتهای ورزشی را به حداقل برسانیم هیچ گونه صرفهجویی در هزینه ورزش کشور نمیشود.
معاون وزیر ورزش افزود: امیدوارم زمانی که چنین موردی مطرح میشود و فرصت بحث کارشناسی بین مجلس، وزارت ورزش، کارشناسان ورزشی و مدیران ورزش فراهم شود تا تصمیمی که گرفته میشود به سود ورزش باشد.
وی درباره انتقاد برخی از مدلآوران المپیک نسبت به پاداش تیم ملی فوتبال در جام ملتهای آسیا گفت: اینکه بخواهیم در فضای مجازی برای یکدیگر خط و نشان بکشیم کار حرفهای و درستی نیست.
معاون وزیر ورزش افزود: جامعه ورزش یک جامعه متحد و هماهنگ است و هر ورزشکاری که افتخارآفرینی میکند این افتخار متعلق به کل ایران است.
وی گفت: پاداش ورزشکاران متناسب با قوانین و مقرراتی که ترسیم شده است، به آنها داده میشود؛ درست است که پاداشها یکسان نیست و براساس اینکه در چه رشته ورزشی فعالیت میکند پاداش داده میشود، اما این پاداش وزارت ورزش مطابق با آئین نامه است و خارج از آئین نامه پاداش داده نمیشود، در واقع وزارت ورزش هیچ پاداشی را خارج از چارچوب آئین نامه پرداخت نمیکند.
احمدی درباره برگزاری دومین کنفرانس حکمرانی و سیاست گذاری در ورزش گفت: سعی میکنیم چالشهای که در خصوص ورزش کشور در ابعاد قهرمانی و همگانی، ورزش بانوان، توسعه زیرساختها و ... وجود دارد بررسی و آنها را رفع کنیم تا به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کنیم.
وی افزود: در این کنفرانس از افراد علمی صاحب نظر و تجربه در ورزش دور هم گرد آمدند تا بتوانند چالشهای ورزش را بررسی و به حداقل برساند، حتی در این نشست تلاش کردیم به ورزش بانوان هم به صورت ویژه بپردازیم و تبادل نظرهای خوبی بین جامعه علمی و اجرایی در این کنفرانس صورت بگیرد تا بتوانیم به نتایج خوبی در پایان این کنفرانس کسب کنیم.