بیش از سه هزارو 700 پرونده در 10 ماه گذشته از سوی تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شد که حدود 54 درصد آن مربوط به قاچاق کالا و ارز بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در نشست خبری گفت: دراین پرونده ها متخلفان به پرداخت بیش از 28 میلیارد و 500 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
اشرفی افزود: تعزیرات حکومتی در 3 بخش کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز به گزارشات دریافتی از سوی مراجع مربوط همچون سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، معاونت های دانشگاه علوم پزشکی و ماموان انتظامی رسیدگی می کند که در حوزه کالا و خدمات 1372 فقره پرونده رسیدگی و متخلفان به پرداخت بیش از 725 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
وی گفت: عمده تخلفات مرتبط با این پرونده ها درج نشدن قیمت، گرانفروشی، ارائه نشدن فاکتور خرید و تقلب بوده است .
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: شعب تعزیرات حکومتی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز هم در 10 ماه گذشته به 2032 فقره پرونده رسیدگی و قاچاقچیان را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت 27 میلیارد و 800 میلیون تومان جزای نقدی محکوم کردند.
اشرفی افزود: اقلامی همچون البسه، سوخت، پارچه، سیگار و برنج بیشترین نوع کالای قاچاق بودند.
وی گفت: در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز به 273 فقره گزارش رسیدگی شد که شامل تخلفاتی همچون عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی، عدم رعایت مقررات بهداشت محیطی، عرضه و فروش مواد خوردنی فاقد مجوز بود.