دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی امروز به عنوان یکی از نیازهای ضروری در کشور مطرح است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، داود گودرزی افزود: چند سال است که جمعی از دلسوزان کشور اعم از دانشجویان، دانشگاهیان، تشکل های دانشجویی، برخی از نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه، صاحب نظران و غیره ایده ای را دنبال می کنند تا بتوانند فساد را از زاویه، نگاه و جنبش مردمی پیگیری کنند.
وی اظهار داشت: فساد یک مقوله بسیار مهم اما زمین مانده در کشور است.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: متاسفانه پدیده فساد در کشور به دلیل خالی بودن جای نظارت های موثر و برخوردهای جدی به شدت در حال شیوع و گسترش است.
وی افزود: مقوله فساد امروز بیش از هر زمانی به مبارزه منسجم تر، جدی تر و هوشمندانه تری نیاز دارد.
گودرزی بیان کرد: قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی یک مجموعه خودجوش و مردمی است.
وی به رادیو اقتصاد توضیح داد: این مجموعه تلاش دارد هم برای مبارزه با فساد یک جبهه منسجم تشکیل دهد و هم رویکرد های مبارزه با فساد را اصلاح کند.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته مسئولانی در دستگاه های مختلف همواره به دنبال مبارزه با فساد بوده اند منتها در برخی مواقع رویکردهای آنان صحیح نبوده است.
وی افزود: این قرارگاه به دنبال اینکه با روش های علمی و کارشناسی گلوه های فساد را شناسایی کند.
گودرزی همچنین با تاکید براینکه فساد قبل از رسیدن به فرآیند قضایی باید پیشگیری شود، بیان داشت: رویکرد اصلی قرارگاه ملی مبارزه با فساد اقتصادی «پیشگیری » است.
وی یادآورشد: برای پیشگیری از فساد در وهله نخست تمامی امور مرتبط با تجارت و اقتصاد کشور باید الکترونیکی و یکپارچه شود تا بتوان مدیریت بهتری در این حوزه اعمال کرد.