متخصصان در آزمایشگاه با استفاده از سلول های بنیادی مرغ گوشت واقعي تولید کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از یوروویژن, یک شرکت آمریکایی از سلو ل های بنیادی مرغ واقعی در محیط آزمایشگاه گوشت تولید کرد.شرکت آمریکایی جاست Just در سانفرانسیسکو برای اولین بار نوعی گوشت را با استفاده از سلول های بنیادی مرغ در محیط آزمایشگاه تولید کرد، که طعم گوشت مرغ واقعی را می دهد. در صورت دریافت مجوز این گوشت آزمایشگاهی امسال به بازار عرضه می شود.
به گفته مدیر آزمایشگاه در تولید این گوشت هیچ نوع ماده شیمیایی استفاده نشده و به صورت کاملا طبیعی تولید شده است و همه مواد مغذی که در خون یافت می شود در این گوشت وجود دارد. به گفته تولیدکنندگان این گوشت سازگاری بیشتری با آب و هوا دارد و مزیت آن این hست که بدون کشتن حیوانات تولید می شود.