رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی: برگزاری جشنواره استارت اپهای پولی و بانکی باعث میشود تا با کمک مالی به دانشجویان محصول شان را تجاری سازی کنند
کوروش پرند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما درباره برگزاری جشنواره استارت اپهای پولی و بانکی در دانشگاه شهید بهشتی گفت: این جشنواره با هدف تقویت تیمهای جوان و خلاق در حوزه فناوری اطلاعات با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران و شرکت دانش بنیان شتاب دهنده ستارگان فارابی مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی امروز برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از چالشهای اساسی کشور بحث اشتغالزای و معضل بیکاری است گفت: تبدیل علم به ثروت از جمله نکاتی است که ما به ان توجه داریم و بر این اساس این جشنواره را برگزار کردیم تا نیازهای سیستم بانکی کشور بالاخص بانک قرض الحسنه مهر ایران را در اختیار جوانان قراردهیم و با هم فکری یکدیگر راهکاری برای چالشهای این حوزه پیدا کنند.
پرند تصریح کرد: سه چالش سوپرمارکت آنلاین، سرمایه گذاری در بحث خیریهها و تحویل دیتا مالی را به شرکت کنندگان برای بررسی و پیدا کردن راه حل ارایه کردیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی گفت: در جشنواره استارت اپهای پولی و بانکی ۱۶ تیم با یکدیگر رقابت میکنند و از بین انها ۳ تیم انتخاب میشود و ایدههای انها تبدیل به محصول و تجاری سازی میشود.
وی با بیان اینکه بر روی سه تیم منتخب سرمایه گذاری میشود گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران کمک میکند تا محصول این سه تیم منتخب تجاری سازی شود.
وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه وزارت علوم برای اشتغال فارغ التحصیلان و توانمند سازی دانشجویان اقداماتی انجام داده اند و کارهای مقدماتی برای تفاهم نامه در این زمینه انجام شده است و در ماه اینده تفاهم نامه امضا میشود.
استقبال بانک قرض الحسنه مهر ایران از ایدههای نوآورانه در حوزه پولی
مرتضی اکبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما درباره دلایل برگزاری جشنواره استارت اپهای پولی و بانکی که امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد گفت: چالشها و مشکلاتی در بانک داشتیم که تصمیم گرفتیم برای حل مشکل بانک واشتغالزایی از نیروی خلاق جوان استفاده کنیم.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه برای حمایت از جوانان و مشارکت در کارهای فناورانه نوین تصمیم به برگزاری این جشنواره گرفتیم افزود: ۱۶ تیم از دانشگاههای مهم و مطرح کشور برای حضور در این جشنواره شرکت کردند، شرکت کنندگان عمدتا از رشتههایای تی، مهندسی مکانیک و رشتههای مرتبط با مارکتینگ هستند.
وی گفت: سه چالش سوپرمارکت، بحث خیریه و محصول بانک (دیتای مالی) را در اختیار شرکت کنندگان قرار دادیم تا این چالشها بررسی و در نهایت سه گروه انتخاب شود.
اکبری با اشاره به اینکه تلاش میکنیم تا محصولی از این جشنواره بیرون بیاید که مردم استفاده کنند ادامه داد: در بحث سوپر مارکت بدنبال این هستیم تا محصولات بانک و جامعه را در این سوپر مارکت عرضه کنیم و همچنین با رصد مشتری کارهای بازاریابی را انجام دهیم. در بحث خیریه نیز که مسولیت اجتماعی بانک است منابعی را که در این حوزه وجود دارد جذب و به نیازمند تخصیص داده میشود.
وی ادامه داد: برای حمایت از طرحهای ۳ گروه منتخب در این جشنواره، به ازای هر نفر ۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت میشود و بانک قرض الحسنه مهر نیز در قالب مشارکت و سهامداری ۱۲۰ میلیون تومان به گروهها پرداخت میکند و بانک سهامدار این گروهها برای تجاری سازی محصول میشود.