کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان مرکزی برای بررسی آخرین وضعیت شاخصه های این حوزه تشکیل شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در این نشست گفت: فلسفه تشکیل چنین کارگروه هایی باید نتیجه محور باشد و در ذیل آن دستگاه های اجرایی ضمن بحث و همفکری برای حل مشکلات با ارائه راهکارهای اجرایی، تصمیم گیری علمی نمایند و به نتیجه برسند و مردم نیز این نتایج را در جامعه احساس کنند.
اکرمی با بیان اینکه جامعه هدف ما در این کارگروه زنان، دختران و خانواده هستند افزود: بایستی براساس شناخت مسائل و مشکلات جامعه هدف، اولویت بندی ها مشخص و با یک رویکرد علمی به آن عمل کنیم.
وی بر لزوم همکاری های مشترک در کارگروه ها تاکید کرد و گفت: آنچه در این کارگروه ها نیاز است، همکاری میان بخشی بین اعضا و دستگاه های اجرایی است تا با مشخص کردن مسائل به نتیجه و دستاورد دست یابیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بر ضرورت حضور نماینده جامعه هدف در هر یک ازکارگروه ها تاکید کرد و افزود: این نمایندگان می توانند با انعکاس دیدگاه های خود به کاربردی تر شدن نتایج کمک کنند.
اکرمی اظهار امیدواری کرد تا با همکاری دوستان و دستگاه ها ضمن کسب خروجی خوب از این نشست ها، کارگروه پویا و فعالی داشته باشیم و نتایج خوبی در حوزه جامعه هدف خود داشته باشیم.
فرجی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری هم با اشاره به تدوین سند ارتقای زنان و خانواده استان گفت: در این سند فرصت ها و محدودیت های حوزه زنان مشخص و در شورای برنامه ریزی مورد بحث و کارشناسی قرار می گیرد.