مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو از تدوین دستورالعمل رتبه بندی واحدهای صنعتی غذایی خبر داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ وحید مفید در پنجمین جشنواره برترینهای صنایع غذایی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد با بیان اینکه بعد از آماده سازی بسترهای مورد نیاز، طرح رتبه بندی صنایع غذایی از سال آینده اجرایی میشود گفت: اجرای طرح رتبه بندی صنایع غذایی، به معرفی برترینهای این بخش کمک میکند و مصرف کنندگان میتوانند در زمان خرید، با آگاهی از رتبه آن واحد تولیدی، نسبت به خرید کالا اقدام کند.
وی افزود: واحدهای تولیدی صنایع غذایی برای آغاز فعالیت و دریافت پروانههای بهداشتی، باید یک سری ضوابط را رعایت کنند، اما رتبه بندی، کمک میکند که بدانیم چه واحدهایی فراتر از ضوابط عمل کرده اند.
مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو میتواند بخشی از اختیارات خود را به واحدهایی که وضعیت مطلوبی دارند و به یک نشان تجاری تبدیل شده اند، تفویض کند و به این ترتیب کنترلهای مراجع نظارتی حذف شود.
مفید افزود: پساز اجرای طرح رتبه بندی صنایع غذایی، واحدهای تولیدی میتوانند با الصاق یک برچسب بر روی محصولات خود، جایگاه خود را به مشتریان اعلام کنند.