201طرح در آستانه دهه فجر انقلاب در شهرستانهای خراسان رضوی آماده بهره برداری شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این طرحها در کاشمر و نیشابور آماده بهره برداری شده است.
فرماندار کاشمر گفت: 103طرح عمرانی با هزینه هزار و 200میلیارد ریال در کاشمر آماده بهره برداری شده است که با بهره برداری از این طرح ها 165هزار نفر از مزایای آنها بهره مند می شوند.
محمد علی نبی پور افزود: این طرح ها در حوزه های آموزشی، بهداشتی، خدماتی و صنعتی اجراشده و مهم ترین آنها خط لوله 16 اینچ گاز از تربت حیدریه به کاشمر با هزینه 770 میلیارد ریال و گازرسانی به روستاهای بخش کوهسرخ است.
98 طرح عمرانی با بیش از 118 میلیارد ریال نیز در شهرستان نیشابورافتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
فرماندارشهرستان نیشابورگفت: طرحهای صنعتی، خدمات پزشکی و درمانی، کشاورزی و تعاون روستایی، تقاطع غیر همسطح فولاد در محور نیشابور به فیروزه ، روکش آسفالت جاده ای ، آبرسانی شهری و روستایی، میراث فرهنگی و گردشگری، برق رسانی، نوسازی وتجهیز مدارس، ورزشی، واحد مسکونی حمایتی از این طرحهاست.
سعیدشیبانی افزود: همچنین دو طرح آبرسانی به نیشابور از سد بار و دشت فوشنجان با اعتباری معادل 130 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی در این ایام آغاز خواهد شد.