سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور برای افزایش کمی و کیفی محصولات آمادگی دارد و در این زمینه کمیته راهبری باید تشکیل شود
شاهرخ رمضان نژاد افزود: کمک به افزایش بهره وری و سهم بری از افزایش تولید و عملکرد، میتواند برای دانش آموختگان کشاورزی و کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی اشتغال زایی و درآمد ایجاد کند.
وی با بیان این که نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با توجه به ۲۵۰ هزار عضو دانش آموخته، پتانسیل کمک به توسعه گلخانههای کشور را دارد، اظهار داشت: اگر سالانه به جای ۲ هزار هکتار گلخانه، ۴ هزار گلخانه احداث شود، به نفع کشور است، ضمن آن که رعایت اصول و ضوابط ساخت و مدیر گلخانهها به سرمایه گذاریها کمک خواهد کرد.
رمضان نژاد گفت: گلخانه صنعت سبز است و باید مورد حمایت قرار گیرد.
وی گیاهان دارویی و اصلاح باغات را از دیگر زمینههای فعالیت و همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور عنوان و تصریح کرد: ما برای طراحی، نظارت و اجرا در این حوزهها آماده هستیم.
رمضان نژاد با اشاره به این که کارگروه تخصصی صنعت گلخانهها متشکل از گلخانه سازان، مشاوران، گلخانه داران و فعالان صنعت گلخانه تشکیل شده است، گفت: امروز گلخانه داری، کار لوکسی نیست و تجهیزات و امکانات نیاز دارد و این کارگروه میتواند به کاهش هزینهها کمک کند.
وی اضافه کرد: ما یکصد گلخانه ساز را از طریق سایت نظام مهندسی کشاورزی به جامعه معرفی کرده و اطلاعات آنان را در اختیار سرمایه گذاران قرارر داده ایم.