به گزارش
خبرگزاری صداو سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، بهروز انتظاری افزود: تعداد کل حقوق بگیران این صندوق شامل بازنشستگان، از کار افتادگان، شاغلان متوفی و بازنشستگان متوفی تا پایان آذر ماه سال گذشته یک میلیون و 358 هزار و 161 نفر بوده است که تا پایان آذر ماه امسال به یک میلیون و 414 هزار و 94 نفر رسیده و حاکی از رشد 4.1 درصدی تعداد حقوق بگیران است.
انتظاری گفت: از این تعداد یک میلیون و 165 هزار و 157 نفر (بازنشسته ازکارافتاده) شخصا حقوق دریافت می کنند و حقوق بازنشستگی 18 درصد باقیمانده به وراث ایشان (339 هزار و 653 نفر) پرداخت می شود.
طبق اعلام دفتر برنامه ریزی و توسعه سیستم های صندوق بازنشستگی کشوری، 68 درصد از جامعه حقوق بگیران را مردان و 32 درصد را زنان تشکیل می دهند.
انتظاری یادآور شد: تهران با 303 هزار و 890 نفر بیشترین و استان خراسان شمالی با 10 هزار و 843 نفر کمترین تعداد حقوق بگیران را دارند.
صندوق بازنشستگی کشوری با 31 مدیریت به 4 درصد جمعیت کل کشور خدمت ارائه می کند و از بین 31 مدیریت استانی صرفا تهران در 9 ماهه ابتدایی سال بالغ بر 73 هزار مراجعه کننده داشته است.
هلدینگ مالی صندوق بازنشستگی میزبان نخستین گردهمایی آستارت آپ هامدیرعامل هلدینگ بانک، بیمه و سهام صندوق بازنشستگی کشوری از برگزاری اولین رویداد و همایش سرمایه گذاری استارت آپ های حوزه سالمندی با تاکید و پیگیری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بهمن ماه امسال خبر داد که در پی تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری جسورانه (VC) در حوزه بازنشستگی اجرا می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، محمود طهماسبی با اعلام این خبر اظهار داشت: صندوق های سرمایه گذاری جسورانه به عنوان یکی از ابزارهای نوظهور در جهت سرمایه گذاری و تامین مالی پروژه های استارت آپی به شمار می روند که از طریق بازار سرمایه تامین مالی می شوند.
طهماسبی به مناسبت آغاز فعالیت رسمی صندوق جسورانه فناوری بازنشستگی گفت: فرآیند تاسیس این صندوق تقریبا از سال گذشته با مطالعات گسترده در این حوزه شروع شد و با تلاش های مجموعه هلدینگ مالی صندوق بازنشستگی کشوری و حمایت های مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، به عنوان اولین و تنها VC مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مهر ماه سال جاری پذیره نویسی آن انجام شد و در حال حاضر توسط تیمی از افراد حرفه ای این کار در حال عملیات اجرایی است.
وی همچنین اظهار داشت: ماموریت اصلی صندوق جسورانه فناوری بازنشستگی که با نماد "فنابا" به عنوان ششمین صندوق جسورانه نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده است، بهبود خدمات رسانی به بازنشستگان و توجه به برنامه های حوزه رفاه اجتماعی با استفاده از ظرفیت ها و ایده های ناب جوانان و نخبگان است که با هدف کسب بازدهی مناسب با سرمایه گذاری در پروژه های استارت آپی و حفظ توان رقابتی در حوزه های در حال تغییرات تکنولوژیک و متنوع سازی پرتفوی صندوق بازنشستگی در حال انجام است.
طهماسبی تاسیس این صندوق را به عنوان درگاه ورودی برای نخبگان و جوانان در حوزه سرمایه گذاری های نو به مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری دانست.
وی در ارتباط با حوزه فعالیت این صندوق یادآور شد: استراتژی "فنابا" سرمایه گذاری در استارت آپ های حوزه فینتک و خدمات اطلاعات و ارتباطات (ICT) مرتبط با صندوقهای بازنشستگی است که در این مسیر تاکنون پیشنهادهای زیادی برای پروژه استارآپی ارایه شده که بررسی آنها توسط یک تیم حرفه ای در حال انجام است.